Młoda Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Moim skromnym zdaniem trzeba przełożyc bo nawet jeśli nie będzie padać to i tak po dwóch dniach deszczu dzieciakom buty pomokną od trawy.... a i pewnie na ognicho nie ma co liczyc bo wsio mokre. W południe zadzwonie do Pani Małgosi i zapytam co o tym myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 My niestety za tydzień odpadamy, praca, teraz brałem wolne to za tydzień już mogę nie liczyć. U nas cały czas przelotne opady i jak Młoda pisze pojechać żeby dzieciaki zmokły od trawy i sprzętu, trochę mija się z celem. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 nie wiem jak u was u mnie od 12 słonce, bezchmurne niebo i 22 stopni w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 W Oławie też jest słonko. Ubezpieczenie grupowe mamy na jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 No niestety pogoda teraz to loteria :? . Teraz we Wro też słoneczko lekki wiaterek i trochę chmurek. Jakby co nam za tydzień tez pasuje a nawet lepiej bo od początku będziemy mogli być:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 prognoza na jutro nadal nie zachęca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Pani Małgosia dzwoniła,że starsze chłopaki wzięli sobie wolne z praktyk na jutro by mogli z nami pojechać. Więc pierwsze primo - ubezpieczenie drugie primo- chłopaki pobrali wolne, drugi raz nie dostaną a zawsze w soboty pracują trzecie primo- Pani Małgosia jest za tym by jutro ryzykować i pojechać.Stwierdziła,że dla dzieci napewno słońce wyjdzie. Moje zdanie jest takie że ja bym jechała. Decyzja musi być podjęta dziś czy jedziemy - bo jeśli nie Pani Małgosia nie będzie ściągać jutro niektórych dzieci z domów rodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 jedziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dobra słuchajta, nie ma się co szczypać, słonko jest, sztormiaki na razie schowałem do szafy. Jeśli jutro rano nie będzie lało to: O 10.45 spotykamy się w Oławie na parkingu LIDLA Poproszę panią Małgosię by podeszli tam z dzieciakami. Lecimy chyba tą trasą : https://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=Sokolniki,+K%C4%85ty+Wroc%C5%82awskie&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.936364,17.094727&spn=0.349198,1.056747&sll=50.948208,17.299047&sspn=0.021819,0.066047&geocode=FQNnCQMdhNoHAQ%3BFVSlCgMdufH-ACnB5Q7EgrkPRzGMdiN0leG2Ug&oq=o%C5%82awa&mra=dme&mrsp=0&sz=15&t=m&z=11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Dzieciaków będzie 26 z opiekunkami. OBOWIĄZKOWO WSZYSCY SIĘ JUTRO SPOTYKAMY! Bo głowy pourywam! Gdyby ktoś nie wiedział jak dojechać,albo coś tam innego - mogę podać swój numer na PW. Miejsc mamy na 30 osób bez maltarna?Bo nie wiem czy jedzie wkońcu czy nie. Postawić się wszyscy na wysokości zadania! Widzimy się jutro. Edytowane 31 Maja 2013 przez Młoda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2. Foresty - 1 miejsce 3. jokeymiras- 4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. viviek - 2 miejsca 7. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 8. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 9. Maltarn - 4 miejsca (narazie 80%, mam nadzieje, że bedzie wolne) 10. sagui - Przyjadę Chryslerem Grang Voyager, więc będę miał 6 miejsc wolnych (na 99%) 11. Grzesiek i Edyta - dwa (niewielkie ale zawsze) miejsca 12. Kosa - 4 do 6 miejsc Niestety połowa rodzinki Siwka w szpitalu więc nie może do nas dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 jest jeszcze mozliwosc dopisania sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 jest jeszcze mozliwosc dopisania sie?? Oczywiscie. Jezeli masz czas i miejsce zapraszamy Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 bedzie jedno bo mam 3 baby na pokladzie (2latka :4 latka i żona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Nawet jedno jest ważne 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 10.Maltarn - 4 miejsca (narazie 80%, mam nadzieje, że bedzie wolne) 11. sagui - Przyjadę Chryslerem Grang Voyager, więc będę miał 6 miejsc wolnych (na 99%) 12. Grzesiek i Edyta - dwa (niewielkie ale zawsze) miejsca 13.Kosa - 4 do 6 miejsc 14.Bisu - 1 miejsce Proszę o punktualność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 to my tez jestesmyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) to jeszcze poprosiłbym jakis nr tel jak bym sie pogubił w oławie. Bo nie znam tych rejonów Mamy brac ze soba fotelik? Edytowane 31 Maja 2013 przez Bisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) jeszcze siostra bedzie e34 + 3 miejsca Edytowane 31 Maja 2013 przez Bisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Niestety połowa rodzinki Siwka w szpitalu więc nie może do nas dołączyć. A mimo wszystko załatwiłem opiekę nad młodszą córeczką ( dziadki) i będę jutro z WAMI :wink: 3-4 miejsca, ale tylko w jedną stronę (zawożę do Adrenalina Park), a Magda z Krzyśkiem odwiozą... do jutra! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomgw Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 pisałem pw do foresta ale nie odpisuje wiec tu spytam .. cały czas nie wiem czy czy uda sie wyrwać z pracy ale jak już sie uda to czy jest zapas miejsc bo jak cos to też tylko w jedną stronę bede mógł pojechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wychodzimy prawie na styk wiec jak masz czas to w padaj bedzie nam a zarazem dzieciakom bardzo milo. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Mamy brac ze soba fotelik? Foteliki dla tych najmłodszych mają Panie opiekunki - reszta jest z deka starsza i jeździ już bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 pisałem pw do foresta Już odpisałem Każdy kto ma czas i ochotę by jutro dołączyć - będzie mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 kurde, z rana jeszcze mam troche roboty, ale jak mi sie uda bez niespodzianek wyrobić to jestem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 cos pogoda nie najlepsza we wrocku leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi