maltarn Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 10.Maltarn - 4 miejsca (narazie 80%, mam nadzieje, że bedzie wolne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Możecie liczyć na nasze miejsca , bo jedziemy ze wszystkimihappy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jeżeli maltarn dojdzie napewno mamy miejsca dla 19 dzieci Więc jeszcze 7 do zabrania... MOBILIZOWAĆ SIĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 10.Maltarn - 4 miejsca (narazie 80%, mam nadzieje, że bedzie wolne) 11. sagui - Przyjadę Chryslerem Grang Voyager, więc będę miał 6 miejsc wolnych (na 99%) Edytowane 29 Maja 2013 przez sagui 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Nie wiem czy wiesz Sagui ale rozmawiałam z Martą :) ciesze się ze możesz załatwić coś większego:) Jeżeli nikt się z listy nie wysypie i będzie tak jak jest to mamy miejsc na STYK - 26 osob. Maltarn potwierdz jak najszybciej swoją obecnosc. Ale mimo wszystko przydały by się jeszcze z dwa auta - bo jak ktoś z listy się wysypie to okaże sie na miejscu ze nie mamy czym zabrac dzieciaki - i dopiero by było. Edytowane 29 Maja 2013 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 ja niestety pracuje czwartek , sobota, niedziela dopiero następny weekend wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 gorączka, kaszel i katar:bag:... ale mam nadzieje do soboty przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 10. Grzesiek i Edyta - dwa (niewielkie ale zawsze) miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Dobra STAN OSTATECZNY DZIECI NA SOBOTĘ - to 20 dzieci i 2 panie wychowawczynie. Liczba dzieci się nie zmieni. 22 osoby do zabrania. Edytowane 29 Maja 2013 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 10. Grzesiek i Edyta - dwa (niewielkie ale zawsze) miejsca 11. Kosa - 4-6 miejsc Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Kurna lebela co mi za listy kopiujecie. Dyziu miał 3 miejsca Liczby mi się mieszają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca 10.Maltarn - 4 miejsca (narazie 80%, mam nadzieje, że bedzie wolne) 11. sagui - Przyjadę Chryslerem Grang Voyager, więc będę miał 6 miejsc wolnych (na 99%) 12. Grzesiek i Edyta - dwa (niewielkie ale zawsze) miejsca 13.Kosa - 4 do 6 miejsc Mamy 28 miejsc. Nie liczę tych na sam powrót i maltarna bo nie wiadomo czy będzie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 zapytam znajomego o busa ( 8 miejsc) - jutro po południu dam znać znajomemu bus potrzebny, ale szwagier pożyczy mi Forda Transita 9 miejsc z kierowcą Niestety z racji tego, że u mnie wszyscy się pochorowali, a żonka z jedną córeczką jest w szpitalu jutro Wam powiem jak z tym dniem dziecka będzie ( chodzi o to czy dziadki zostaną z młodszą córeczką w domu....) jeżeli nie to może przekaże komuś busa ( nikt nowy, tylko sprawdzona i ogarnięta osoba! ) ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ciężki temat z czyimś autem, nie wiem czy ktokolwiek się tego podejmie :wink: Poza tym jeśli pogoda się nie zmieni to trzeba będzie przesunąć termin spotkania z dzieciakami. Wszystkie atrakcje na świeżym powietrzu, w deszczy wszyscy tylko zmokną, zmarzną i pochorują się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 W piątek wieczorem mam się zdzwonić z Panią Małgosią czy jedziemy czy nie - mamy podjąć decyzję. Ale wiadomo jak z naszą pogodą jest - jeden dzień pada a na drugi słońce i ciepło. Zobaczymy co powie Pani Małgosia. Jak coś ustalę to odrazu napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 W piątek wieczorem mam się zdzwonić z Panią Małgosią czy jedziemy czy nie - mamy podjąć decyzję.Ale wiadomo jak z naszą pogodą jest - jeden dzień pada a na drugi słońce i ciepło. Zobaczymy co powie Pani Małgosia. Jak coś ustalę to odrazu napiszę. no to czekamy na informacje bo niestety pogoda nas nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Po prognozach pogody nie zapowiada się ciekawie. Moje pytanie brzmi,czy pasuje wszystkim z listy spotkanie przenieść na następną sobotę? Pytam wstępnie bym mogła ewentualnie ustalić termin z Panią Małgosią- a nie chce by znów kombinować transport na siłę. Jeśli by wszystkim pasowało a dzieciaki następną sobotę będą miały wolną to odrazu zaklepie termin. Proszę o szybką odpowiedź. I odrazu pytanie czy w następną sobotę mógłby pojechać ktoś, kogo teraz na liście nie było? Edytowane 30 Maja 2013 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 wg mojej prognozy ma byc pochmurno ale nie padac i ma byc 20 st. w razie W tydzien pozniej tez mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Za tydzien mi pasuje. Ale jak bedzie za tydzien z pogoda? Na ta sobote moja prognoza pokazuje 20 st i lekkie zachmurzenie. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No to ja już nie wiem co robić. Co do pogody za tydzień - nie mam pojęcia zielonego. Porozmawiam z Panią Małgosią i się okaże czy jest za tym by jechać czy odwołać Mam nadzieję,że jutro się rozpogodzi, słonko wysuszy trawkę i pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 mi termin obojętny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 w następną sobotę też możemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Za tydzien ja też bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 no to za tydzień też załatwię busa lub pojadę swoim 3-4 miejsca bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) teraz prognozuja na jutro 14st i opady wiec chyba trzeba bedzie przelozyc... ale zobaczymy co pokaza w ciagu dnia Edytowane 31 Maja 2013 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi