Kosa Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 będziemy opłacać chyba na miejscu w zaleznosci ile dzieci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Widzę, że zainteresowanie wzięciem udziału w tej imprezie jest mega mizerne jeśli chodzi o forumowiczy. LUDZIE WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ BO TRZEBA BĘDZIE WYNAJĄĆ AUTOBUS BY PRZEWIEŹĆ DZIECIAKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 lista na miejsca dla dzieci : 1. PRZEMO - 2 miejsca 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 jeżeli będę miał juzauto gotowe to wpadne na 2 auta (Szymon nie wytrzyma mi takiej podróży) wieć być może miałbym wtedy 3 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 lista na miejsca dla dzieci : 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 myślę ze dam rade załatwić sobie wolne na sobotę :wink: 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ja niestety pracuje dojedziemy ok.15 i bedziemy mogli zabrać dzieciaczki. 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. viviek - 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ja niestety nie mogę tym razem... ale skoro Magda z Krzyśkiem mogą przywieźć dzieci to szkoda zmarnować taką sytuację- ja je zawiozę na 99,9% - chodzi o pracę ( muszę kilka rzeczy przesunąć na dalszy plan). 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 jeszcze raz bo Dyziu mnie nadpisał 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Myślałem, że dam radę, ale jednak samochód będzie u lakiernika... Chyba, że uda mi się zreanimować 330d to wpadnę, ale nie obiecuję nic, dlatego nie wpisuję się na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 2 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca Jeżeli uda nam się wyrobić i przyjechać z wszystkimi lub spotkamy się na miejscu. Damy dokładnie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Zostały w sumie tylko 4 dni a nam brakuje jeszcze sporo miejsc by przewieźć dzieciaki... Ponownie proszę forumowiczy o mobilizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 mam lekki problem, zgubiłem prawo jazdy :-/ dzisiaj dogadam sprawe fordem galaxy ojca...jak bedzie wolny to 6 miejsc mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) No ja niestety odpadam, 320d idzie do lakiernika w środę, a 330d stoi u mechanika do przyszłego tygodnia. Chyba, że znów zrobię atrakcję z Motórem kuog Edytowane 27 Maja 2013 przez Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jeśli do czwartku nie uda nam sie uzbierac tyle aut by zabrac dzieci - proponuje kombinowac cos z jakimś małym chociaż busem. Połowa najwyzej pojedzie z nami (autami) połowa busem. A jak będziemy wracac to się zamienią... W czwartek powinnam miec od Pani Małgosi liczbę dzieci jakie pojadą(ale zawsze jest ryzyko że pojdzie 2 mniej lub wieceij). Bo jeśli w sobotę na miejscu sie okaże ze nie zabierzemy wszystkich to bedzie małe ku ku. Może ktoś ma jakieś wejścia,wtyki by ewentualnie po promocyjnej cenie zamówić na sobotę busa? Bo jakoś nie widze tego kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 MAMY NA TĄ CHWILĘ 15 MIEJSC W SAMOCHODACH DLA DZIECI A TRZEBA ZABRAC 26 ! BRAKUJE 10 MIEJSC. Jeśli macie wolną sobotę,chcecie spędzić czas na świeżym powietrzu, zjeść kiełbaskę to proszę forumowiczy o mobilizację i dopisanie się do listy. Nie możemy rozczarować dzieci i nie przyjechać. Jeśli ktoś ma jakiegoś znajomego/wtyki, kogoś kto ma busa na chociaż 9 miejsc i byłaby możliwość wynajęcia tego busa - to proszę o namiar na taką osobę na PW. PoMóŻcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przykro mi bardzo... Z chęcią bym się wybrał, ale będę po nocce i przed nocka, zatem muszę odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 3-4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca zrobiłem zmianke u mnie..... na 3 miejsca... poświęce się i jak bedzie trzeba to podniose auto do góry... choć z kasą krucho u mnie to choc bym się Usrał to i tak będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 poszło info na Fejsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 1. PRZEMO - 2 miejsca 2.Foresty - 1 miejsce 3.jokeymiras- 4 miejsca 4. Madziulka&Krzysiek ( powrót - max 3os) 5. Dyziu i sandra - 3 miejsca 6. mrsiwek - ( przyjazd ) 3 miejsca 7. viviek - 2 miejsca 8. Domel i Malwina, Marcel - 2 miejsca 9. Paweł Karolina i Zuzia - 2 miejsca ludzie bez jaj.. biore specjalnie wolne bezpłatne na ten dzien i zapierdzielam 220km w jedna strone a wam sie dupy nie chce ruszyc a pod nosem macie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Sorry jeszcze raz ale padła skrzynia w 330d, a 320d po dwóch miesiącach doczekało sie kolejki do lakiernika. Także jeśli będzie pogoda to ewentualnie przepale motocykl, z tym ze niestety w transporcie to nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 zapytam znajomego o busa ( 8 miejsc) - jutro po południu dam znać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi