maltarn Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Drogie bravo... Fura po swapie ma tendencję do przerywania, zarówno przy obciążeniu, jak i jazdą jednostajną. chwilowa ok 1sekundowa przymułka i jedzie dalej. Świece i fajki są nowe, był błąd drugiej sondy- została zmieniona. był błąd przepływomierza-został zmieniony. Jednak dolegliwość pozostała i strasznie mnie irytuje(żeby nie używać wulgaryzmów). Guma przepływka-przepustnica nie jest uszkodzona, dolot szczelny. Brak mi już pomysłów wtf... Drogie Bravo, pomóż! wasz czytelnik Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Drogie Bravo, pomóż! miałeś napisać do Kasi :) ma tendencję do przerywania, to się nazywa odcinka :) ps. nie mogłem się powstrzymać :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Tam ne ma fajek tylko cewki dla pewności sprawdz cewki ja tak miałem i okazało sie że cewka była uwalona na 3 cylindrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a między cewką a świecą to właśnie fajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a między cewką a świecą to właśnie fajka Prawda wymieniałem fajki na nowe wtyczka fajka swiecy cewki Bosch BMW e34 e36 e39 (3172039595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sebo takie dawałem nowe,stare były spękane i sparciałe na dole,kruszyły się w rękach a przez to mogą być przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 sek w tym, że zarówno fajki, jak i świece są nówki. Cewki podmieniałem i to nie ich wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 podłącz pod kompa i sprawdź czy tylko na wybranych garach przerywa czy na wszystkich... jaki motor poprzednio tam siedział? może elektryka niepodpięta jak trzeba tzn gdzieś styki nie łączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 cieżko stwierdzić na który przerywa. styki wszelakie obadałem kilkukrotnie - jutro jeszcze raz. poprzednio M43B18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dziś ściągnięty kolektor dolotowy. Wyczyszczone co sie dało, nowe weżyki podciśnieniowe, wszystko szczelne na 100%, czujnik wału podmieniony-bez zmian, mam dwie przepływki, na obydwu bez zmian... Drogie bravo, jakieś dalsze porady? dodam, że momentami nie chce sie wkrecać na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 czunik polozenia walka rozrządu walkow,podobny problem miałem w e39 tylko 2,5 wszystko ustalo po wymianie czujnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 czujnik wałka dziś pomierzony, ma takie same wartości jak w sprawnie śmigającym B28 Za niskie ciśnienie paliwa powodowałoby takie mecyje? przez regulator ciśnienia, bądź lichą pompke? jutro zapożyczę od kogoś manometr i pobadam co i jak... chyba ostatnie co moge wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 parametry parametrami,sprobuj ten czujnik czujniki podmienić,w moim przypadku zmieniłem jeden i nic ale jak zmieniłem dwa to poprawa była,licho nie spi jak masz dawce nic cie to nie kosztuje,troche czasu i pracy,regulator ciśnienia problemy z odpalaniem,pompka jakby zdychala mysle ze nadole tez by się dzialy jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Masa energii psu w du*ę ! Zacznij od podłączenia pod kompa a nie rozkręcania silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi