probin Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Co oznacza wersja GOLF w e38 np. Zespół napędowy silnika BMW 7' E38 750i M73 Limousine ECE - Lista części drugi rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Cześć. Pytanie mnie zaciekawiło ale póki co znalazłem takie info i mam pewne spostrzeżenia. W realoem często zdarza się informacja"Dla samochodów z Wersja krajowa Golf lub Wersja dla ciepłych krajów" dodatkowo gdzieś znalazłem takie coś: Przedlift ma temp. otwarcia termostatu 90st. (dla samochodów z wersja krajowa Golf 85st.) a polift 105st. Takie info może wskazywać podobieństwo dwóch wersji. Pewnie to nic nie wniesie do tematu ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 wersja Golf czyli na kraje arabskie , stąd też różnica w temp otwarcia termostatu , bo wiadomo tam zupełnie inny klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Czyli z rozkminką nawet trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi