Sajmonowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Panowie. Od jakiegoś czasu mam problem z "przeskakiwaniem" muzyki podczas odtwarzania. Dziura, przeskok itp. Czy to wina głowicy?Próbował ktoś z jakimiś płytami czyszczącymi?Może jest jakiś patent bo nie chcę zmieniać oryginalnego radia? Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zaczekaj chwilę, polataja drogi nie będzie przeskakiwać A tak na poważnie to napewno wina lasera. Płyta czyszcząca napewno nie zaszkodzi... Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Czyli tak jak myślałem...podskoczę kupić płytę do jakiegoś Saturna i będę próbował.Jak nie zda to egzaminu to pomyślę nad jakimś sprzętem który można do schowka wrzucić:)Dzięki Jaro P.S. Zanim w Polsce będą równe drogi to jeszcze ze 2-3 pokolenia muszę przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jak nie pomoze plyta to wyciagnij radio, rozkrec i wyczysc laser jakims patyczkiem do ucha z benzyna ekstrakcyjna. Zawsze dzialalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ok dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zaczekaj chwilę, polataja drogi nie będzie przeskakiwać A tak na poważnie to napewno wina lasera. Płyta czyszcząca napewno nie zaszkodzi...Tapnięte S dwójką albo sprawdz amorki :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Gumy i drążki stabilizatora wymieniam w przyszłym miesiącu Póki co wrzuciłem dziś płytkę czyszczącą...posłuchałem babki w 6-ciu językach Świata i zobaczymy co będzie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Teraz mogę stwierdzić...CD czyszczące z TESCO działa :)ale gumy itp i tak wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Też ostatnio coś takiego zauważyłem, z racji że lubię sobie pośmigać po dziurach. Mówisz, że pani poliglotka z Tesco dała sobie radę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dała radę ale nie wiem czy te CD są jeszcze w Tesco(wygrzebałem z jakiegoś pudełka z płytami)...jak chcesz to skumamy się gdzieś na mieście to sobie zarzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ale to jest jedorazowego uzytku :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ale to jest jedorazowego uzytku :lol::lol::lol: serio? heh, to się nagadała jak to wygląda drugi raz radio nie odczyta, nie odtworzy płyty? Dała radę ale nie wiem czy te CD są jeszcze w Tesco(wygrzebałem z jakiegoś pudełka z płytami)...jak chcesz to skumamy się gdzieś na mieście to sobie zarzucisz I bez tego pasowałoby się w Lubinie ogarnąć. Troszkę osób z Lubina się tu przewija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ale to jest jedorazowego uzytku :lol::lol::lol:To ta Pani działa tylko raz?Przecież włoski są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 serio? heh, to się nagadałajak to wygląda drugi raz radio nie odczyta, nie odtworzy płyty? I bez tego pasowałoby się w Lubinie ogarnąć. Troszkę osób z Lubina się tu przewija No no szocha trzeba zrobić jakiś spot w Lubinie bo rzeczywiście kilka furek już jest i warto byłoby się poznać...Rush'a napadłem ostatnio jak wracałem od mechaniorabmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No, ja właśnie się tułam od jednego do drugiego, także na razie pomykam sobie Oplem Astrą... Ale mam nadzieję, że dwa tygodnie i będę gotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 I bez tego pasowałoby się w Lubinie ogarnąć. Troszkę osób z Lubina się tu przewija No no szocha trzeba zrobić jakiś spot w Lubinie bo rzeczywiście kilka furek już jest i warto byłoby się poznać...Rush'a napadłem ostatnio jak wracałem od mechaniora co to za tajniackie umawianie się ?!!! jest odpowiedni dział !! :-P MOderator Bana Im !! lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 :lol::lol::lol: nie no jaja sobie robie spokojnie mozesz ta plyte rzucic w obieg napewno pomoze jeszcze nie jednemu :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi