pablo90 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam! Zmieniłem środek w e90, w starych przednich boczkach był jeden głośnik, a w nowych są dwa (jeżeli się nie mylę to w harmanie był dokładany jeszcze jeden głośnik, jak w e46). Głośnik średni ma 4 ohm a wysoki 8 ohm. Jeżeli podłączy się głośniki równolegle (z jednej instalacji) to będzie za mała rezystancja i boję się że przy głośniejszym słuchaniu radio może się grzać lub coś się upali. W aucie nie ma żadnego ori wzamcniacza. Przerabiał ktoś temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a może wystarczy włożyć tylko przetwornice a to nie duży koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a może wystarczy włożyć tylko przetwornice a to nie duży koszt Masz na myśli zwrotnice ? wtedy raczej nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Masz na myśli zwrotnice sorki przejęzyczyłem sie tak jak piszesz ZWROTNICE i to rozwiąże problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dzięki za podpowiedź, jutro będę kombinował, jak coś wyjdzie to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pablo mam zwrotnice ( jeszcze sprawdze ale prawie na pewno ) jak chcesz to mozesz do mnie podjechać ale najlepiej w sobotę bo mam 2 zmiany chyba że z rana masz czas to ci dam i ewentualnie pomoge zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) To auto mojego wujasa, wiec robię to powiedzmy na odległość, ja we Wrocławiu a auto w Zgorzelcu. Ale jak jutro nie znajdzie jakiś zwrotnic to chętnie podjadę i może się dogadamy edit: Polutowali jakieś rezystory... Ja się od tego odcinam, uważam że może się grzać. Najlepiej założyć zwrotnice i mieć spokój :lol: Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez pablo90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi