irus70 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 odmę też wymień-naprawdę warto :lol: tu kupisz ORYGINALNA ODMA BMW E46 E60 E61 E83 E87 E90 E91 X3 (3119358821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,zaślepki takie--Zaślepki zaślepka kolektora ssącego BMW 22mm 4szt. (3104919060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartE46 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No wlasnie zastanawiam sie nad tymi srubami i nakretkami i dotego jeszcze klej do srub. odmę też wymień-naprawdę warto tu kupisz ORYGINALNA ODMA BMW E46 E60 E61 E83 E87 E90 E91 X3 (3119358821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,zaślepki takie--Zaślepki zaślepka kolektora ssącego BMW 22mm 4szt. (3104919060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pytalem czy ktos We wroclawiu ma te zaslepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No wlasnie zastanawiam sie nad tymi srubami i nakretkami i dotego jeszcze klej do srub.Pytalem czy ktos We wroclawiu ma te zaslepki Narazie, moŻesz doraźnie dać te śrubki. Ja mam i jest ok. Nie dawałem kleju, bo moim zdaniem jest zbędny. Nakrętki dawałem od zewnętrznej strony kolektora. Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartE46 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Narazie, moŻesz doraźnie dać te śrubki. Ja mam i jest ok. Nie dawałem kleju, bo moim zdaniem jest zbędny. Nakrętki dawałem od zewnętrznej strony kolektora.Tapnięte S dwójką Chyba tak zrobie tylko nie wiem co z uszczelkami?wygladaja na dobre ale nie wiem czy ryzykowac?Kaska by sie przydala np wlasnie na odme tylko tez nie wiem czy kompletna czy sam separatorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja uszczelki zostawiłem stare Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartE46 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A wiec jestem juz po calym zabiegu :D W miejsce klapek poszly zaslepki,kolektor wyczyszczony na cacy i egr tez Do tego wymiana wezykow podcisnienia i wszystko jest w jak najlepszym porzadku!!Moze mi sie wydaje ale mam wrazenie jakby troche szybciej zaczal cignac:lol: Jesli potrzebowalby ktos jakiejs pomocy w tym temacie to niech wali jak w dym!!Dzieki za wszystkie wypowiedzi i pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 u mnie po czyszczeniu dolotu, EGR, elektrozaworów, wymianie odmy też czułem że but zaczynał się niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a ja oprócz tego zauważyłem że silnik przy wyłączeniu gaśnie z delikatnie większym drganiem... z klapkami gaszenie wydawało się łagodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a ja oprócz tego zauważyłem że silnik przy wyłączeniu gaśnie z delikatnie większym drganiem... z klapkami gaszenie wydawało się łagodniejsze bo taką rolę właśnie one spełniają, mają spokojniej dogasić silnik więc bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a nieee spoko szocha ja tylko opisałem obserwacje, o motorek się nie martwię. motorek brzytewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi