Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie zastanawiam sie nad tymi srubami i nakretkami i dotego jeszcze klej do srub.

odmę też wymień-naprawdę warto tu kupisz ORYGINALNA ODMA BMW E46 E60 E61 E83 E87 E90 E91 X3 (3119358821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,zaślepki takie--Zaślepki zaślepka kolektora ssącego BMW 22mm 4szt. (3104919060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pytalem czy ktos We wroclawiu ma te zaslepki :D

No wlasnie zastanawiam sie nad tymi srubami i nakretkami i dotego jeszcze klej do srub.

Pytalem czy ktos We wroclawiu ma te zaslepki :D

Narazie, moŻesz doraźnie dać te śrubki. Ja mam i jest ok. Nie dawałem kleju, bo moim zdaniem jest zbędny. Nakrętki dawałem od zewnętrznej strony kolektora.

Tapnięte S dwójką :)

Narazie, moŻesz doraźnie dać te śrubki. Ja mam i jest ok. Nie dawałem kleju, bo moim zdaniem jest zbędny. Nakrętki dawałem od zewnętrznej strony kolektora.

Tapnięte S dwójką

Chyba tak zrobie tylko nie wiem co z uszczelkami?wygladaja na dobre ale nie wiem czy ryzykowac?Kaska by sie przydala np wlasnie na odme tylko tez nie wiem czy kompletna czy sam separatorek?

A wiec jestem juz po calym zabiegu :D :D :D W miejsce klapek poszly zaslepki,kolektor wyczyszczony na cacy i egr tez :D Do tego wymiana wezykow podcisnienia i wszystko jest w jak najlepszym porzadku!!Moze mi sie wydaje ale mam wrazenie jakby troche szybciej zaczal cignac:lol: Jesli potrzebowalby ktos jakiejs pomocy w tym temacie to niech wali jak w dym!!Dzieki za wszystkie wypowiedzi i pomoc!!