grzes86 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam wszystkich mam problem z autem nie wiem co może być przyczyną pływania /rzucania/ po drodze w lewo i w prawo a tylko wymieniłem felgi z zimy 15 na letnie 17 czy to może być wina amorków. Czy ktoś ma jakiś pomysł.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ustawiłeś zbieżność po zmianie kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes86 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 nie ale przed wymianą ustawiałem i jest ok nie ściąga mnie tylko tak rzuca pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jeżeli pływa tył to obejrzyj tuleje pływające. Mój diagnosta nie idzie po bandzie i co roku wchodzę z nim do kanału żebym zobaczył gdzie są luzy, albo wychodzi z fotkami z kanału zawieszenie jest świetne, ale wystarczy jedna pęknięta guma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ale wystarczy jedna pęknięta guma... dżizes,beaver,nie strasz chłopa:lol:,wystarczy,że ma problem z autem:lol: taa,na kanał,i nie trzepaki czy co tam,dwie osoby,breszka i szukanie luzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 w mojej beatce powodem pływania auta były tuleje tylnej belki i tzw. ósemki w tylnym zawiasie. do tego jeden wy...any wahacz. ale tak jak koledzy piszą najlepiej sprawdzić na szarpakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mam ten problem u siebie . Tez zmieniłem fele z 15 na 17 i tez auto pływa. Cały przedni zawias mam wymieniony łącznie z wachaczami,a tylny sztywny, szarpaki i breszka nie wykazały żadnych luzów a mimo to pływa. Dzis obgadałem ten temat z naszym klubowym kolegą 5oul-em i on uwaza ze to wina kół a dokładnie szerokosci opon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mi plywal tyl w e32 tuleje belki o czym kazdy powiedzial i amory. Jak sprawdzales tuleje to powaznie obejrzyj amory. Pewnie to ich wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 mi tez poz zmianie z 15 na 17 autko zaczęło pływać na szarpaku wyszedł lewy wahacz i dwie tuleje wahacza przedniego,na zimówkach nic nie stukało i ie ściągało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes86 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 muszę się przyjrzeć amorkom bo w zeszłym roku nic nie rzucało.A mam takie wrażenie jak bym ich nie miał strasznie twardy jest i nie ma tej elastyczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka22 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A sprawdzałeś ciśnienie w oponach?:)Ja miałam kiedyś taką sytuację,już szukalam przyczyn technicznych a okazało się ,że ktoś życzliwy spuścił mi trochę powietrza z prawej strony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka22 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A sprawdzałeś ciśnienie w oponach?:)Ja miałam kiedyś taką sytuację,już szukalam przyczyn technicznych a okazało się ,że ktoś życzliwy spuścił mi trochę powietrza z prawej strony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi