D4NI3L Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bez owijania. Założyłem gaz sekwencje i problem leży w tym, że widać butlę w kole na zewnątrz widoczną na zdjęciu. Doradzono mi zakup 'DOKŁADKI ZDERZAKA'. Podacie mi linki, ale jakąs pomoc jak z tym postąpić? Szukałem cale allegro ale nie ma, może być UŻYWANE. Albo zrobić tak by nie widać tej BUTLI, ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bez agro dokladki sie nieobejdzie... Compakt ma nieco zadarty tyl i zadne seryjne zderzaki w tym Mpakiety ACSy ci tego niezakryja. BTW. Nie boisz sie cofac pod wysoki kraweznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Szczerze? Nie:D Jak pierdyknie to będe słyszał heh. Może jakieś linki? propo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może jakieś linki? propo? tu jest wybieranie tylko mniejszego zla... Zycze tylko zeby to jak najmniej wiesniacko wyszlo. Rozsadniej bedzie przeniesc "bombe" do bagaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Gość, który mi to zakładał zna się na rzeczy, inaczej nie mógł mi tego zrobić, po prostu BMW E36 COMPACT koło zapasowe ma na zewnątrz i dlatego znalazła się tam butla, inaczej się nie da. Więc jakieś rozwiązania jak to zamaskować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 BMW E36 COMPACT koło zapasowe ma na zewnątrz i dlatego znalazła się tam butla Wiem bo mamy tez compacta dlatego twierdze, ze bez agro dokladki tego niezakryjesz. Ewentualnie przeniesc butle do bagaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Podasz link do tej dokładki? PS. Jak on mi przenies tą butlę do bagażnika? Jak by się dało zrobił by to na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Podasz link do tej dokładki? niestety niepodam ci bo nigdy tego nie szukalem PS. Jak on mi przenies tą butlę do bagażnika? Jak by się dało zrobił by to na początku Ja sie dziwie jak on ci to pod autem zamontowal. Masz odkryta butle pod autem. Z przegladem niebedzie problemu ? (niesiedze w lpg ale dalmnie to jest poprosru niebezpieczne) Szczerze powiem, ze niewidzialem jeszcze Compiego z butla pod podwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja sie dziwie jak on ci to pod autem zamontowal. Masz odkryta butle pod autem. Z przegladem niebedzie problemu ? (niesiedze w lpg ale dalmnie to jest poprosru niebezpieczne)Szczerze powiem, ze niewidzialem jeszcze Compiego z butla pod podwoziem. LPG tank,LPG tanks, zbiornik LPG, zbiornik na gaz, zbiorniki na gaz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Sam już nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 LPG tank,LPG tanks, zbiornik LPG, zbiornik na gaz, zbiorniki na gaz Ja tam jestem bojazliwy i sie boje. Pierwsze moje wlasne auto mialo LPG i pierwsze co to je wywalilem bo sie balem bomby za plecami. Dla mnie taki montaz to jezdzaca bomba polapka Sam już nie wiem co robić. Jesli chodzi o estetyke to zaduzo nie podzialasz. Natomiast wsadzenie tego w bagaznik to dodatkow koszta. Zapewne butla do wymiany a podejzewam, ze tego tez niechcesz robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 pomaluj pod kolor i o cofanie sie nie boj-butla sie nie rozwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kurcze rzeczywiście dziwnie to trochę wygląda ale jak mocno nie przywalisz to nic się nie stanie popatrz po różnych aukcjach może coś znajdziesz na dokładkę tylko żebyś jakiegoś cuda nie dołożył bo siara będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A ja bym zostawił tak jak jest, ew. zapodał w kolor nadwozia. Widać trochę butlę, ale dopiero jak się człowiek przyjrzy. Po prostu wal to i tyle. Jak dołożysz jakąś wiejską dokładkę to dopiero lipa będzie. Ew. możesz m paka założyć, żeby odciągnąć uwagę Butle są na tyle mocne, że nawet jak przy cofaniu uderzysz o coś to nic się nie stanie. No chyba, że latasz tyłem po krawężnikach z prędkością światła, hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Żona ma w compacie butlę w bagażniku, krótki walec wzdłużnie po lewej stronie, nie zauważyłem jeszcze minusów tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pokżesz zdjęcie jak ma żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na 90% Lucius ma tak. Ewentualnie butla jest wzdluz foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No własnie identycznie tak jak Nem pokazał :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Taa.. sęk w tym, że ja często korzystam z bagażnika i jest on mi niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 często korzystam z bagażnika i jest on mi niezbędny. to będziesz delikwentów wozić na tylnej kanapie :) teraz to ja już bym nic nie zmieniał tylko zamiast wydawać kasę na przeróbkę to lepiej zmienić zderzak lub jakaś dokładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 to znajdź mi dokładkę, wynagrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi