Kuziem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1997 rok 2,5 tds oryginalnie 143 km a teraz około 183 km jasna skóra el fotele z pamięcią fotela kierowcy el zagłówki el lusterka centralny zamek z pilotem klimatronik na 2 strefy radio rds, kaseta plus zmieniarka w bagażniku na 6 cd asc abs radio sterowne z kierownicy telefon sterowany z podłokietnika i z kierownicy ksenon el szyby 4 poduszki powietrzne regulowane podłokietniki czasowe ustawianie klimatyzacji na postoju ( godzina włączenia i czas pracy ) elektrycznie dociągana klapa bagażnika podwójne szyby pełny komputer pokładowy z wyświetlaczem na zegarach i na konsoli centralnej ogromny komfort jazdy akumulator niecały rok czasu nowe amortyzatory z przody nowe gumy na wahaczach z tyłu zawieszenie bez luzów i stuków jakichkolwiek po wymianie pompy wtryskowej po ustawieniu zapłonu pali na dotyk silnik suchy i nie kopci po wymianie oleju cena 12900 do negocjacji niewielkiej numer tel 537 352 396 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 2,5 tds oryginalnie 143 km a teraz około 183 km jak ja uwielbiam taki opis;D a jakiś wydruk z hamowni jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To kolegi auto, poprosił żebym wystawił, jakby co to numer jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tam nie wiem prawde mówiąc auto musi przemawiać do nowego właściciela. Kolega miał kiedyś Opla Omegę TDS kombi kupioną w austri z demobilu policyjnego dysponowała mocą 180 ps wszystko było w papierach:dance: Jak dla mnie cena trochę za duża niestety nie widziałem aby e38 ceniły się w tds-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Oglądałem ostatnio identyczną z tym że srebrną. W stanie dobry z dużym plusem, środek bez chlewu czysty zadbany nie poprzecierany. Z fajnym wyposażeniem nie porozbijana albo bardzo dobrze zrobiona. Kolo chce za nią około 10k i ciągle nie może chyba znaleźć kupca bo co jakiś czas wypływa w lokalnych ogłoszeniach. W sumie z tym silnikiem wcale się nie dziwię, że cena jest powiedzmy "atrakcyjna" jak za tej klasy auto... Za tą cenę wisi gdzieś w mojej okolicy 750 long z przerysowanym lewym bokiem w dobrej opcji i nawet chyba manualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To jest ogłoszenie a nie dyskusja, prosze żeby więcej spamu tu nie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi