Bawara3 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Super że bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Oficjalny plakat imprezy ( po kliknięciu na miniaturkę pełen wymiar plakatu ) Tak jak na plakacie zaznaczono spot zaczynamy o godz.10.00 Wyjazd z Leszna godz.9.00 z parkingu Lidla ul.Mickiewicza Jak za uwarzyliście oprócz "pokazu mocy" :pou:: który jest główna atrakcją tego spotu organizujemy tradycyjne nasze konkurencje :jee: - przeciąganie liny pomiędzy klubami - wybór auta zlotu - przeciąganie auta (Panie , Panowie) - rzut oponą (Panie , Panowie) Na terenie spotu będzie też dostępna mała gastronomia :ok: Do jedzenia będzie : Kiełbasa kaszanka szaszłyk Napoje zimne - bez alkoholu ! kawa , herbata soki dla dzieci tacki , kubki - też będą Dla tych co jadą bezpośrednio na spot do głogowa podaje adres: Namiary na miejsce spotu Głogów : Głogów - osiedle Widziszów ul. Końcowa 12 Przypominamy też że po zakończeniu spotu udajemy się do miejscowości Osieczna gdzie jest przewidziana impreza wieczorno-nocna oraz z dostępnym noclegiem w schronisku "Morena" Wszystkie opłaty związane z częścią wieczorna będą pobierane na miejscu. 1. obiad-kolacja - 21 zł - osoba 2.śniadanie - 9 zł - osoba 3.nocleg - 30.50 zł - osoba W ośrodku Morena jest 65 miejsc noclegowych Na stołówce jest ok - 80 miejsc Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Noe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Proszę Was o ponowne zapoznanie się z powyższym info które zostało uzupełnione o ważne informacje:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 1.Noe + Hania + Ston --- Osieczna x3 2.Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 3.jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 4.ChriS + Madzia --- Głogów poki co 5.Forest - Głogów 6. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 1.Noe + Hania + Ston --- Osieczna x3 2.Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 3.jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 4.ChriS + Madzia --- Głogów poki co 5.Forest - Głogów 6. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 7.Dawid + Marlena ---Glogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Miło jest widzieć jak lista rośnie - zachęcam do odwiedzenia Osiecznej - Morena happy_bmw Info gdzie dokładnie jest Spot Międzyklubowy - Głogów :idea: http://oi46.tinypic.com/16a8vtc.jpg Info dla osób jadących bezpośrednio do Osiecznej - Morena :idea: https://www.google.pl/search?q=osieczna%20-%20morena&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Podczas imprezy zapewniamy też zaplecze sanitarne ( Toi - Toi ) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1.Noe + Hania + Ston --- Osieczna x3 2.Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 3.jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 4.ChriS + Madzia --- Głogów poki co 5.Forest - Głogów 6. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 7.Dawid + Marlena ---Glogow 8. beaver79 + Junior - Głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Podsumowanie uczestników tego mega spotu na ta chwile, a pozostał jeszcze 2 tygodnie :mrgreen: BMW Klub Zabrze 1) PaPa + Dejwit.S - III+V = 171zł ----- Zapłacone 2) Majniusz + Lukassonek - III+V = 171zł ----- Zapłacone 3) Patel + Tala + Ada + Kornel - III+V+V+V = 292zł ----- Zapłacone 4) Filip - III = 110.50zł ----- Zapłacone 5) Dawid & Arek- III+V= 171----- Zapłacone 6) Konrad- III = 110,50 ----- Zapłacone 7) Szczurek III =60.50 ---- Zapłacone 8) Drechu III = 60.50 --- Zapłacone 9) Dejwit.S III = 60.50 ---- Zapłacone BMW Maxbimmer 1. Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 2. jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 3. ChriS + Madzia --- Głogów pokico 4. Forest - Głogów 5. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 6. Dawid + Marlena ---Głogów 7. beaver79 + Junior - Głogów BMW Klub Gniezno 1. MaxV12 + KasiaE38 + ArturE38 --- Osieczna x3 2. W4ski + ?...... ale raczej tylko opcja Osieczna x? 3. debrisbmw + sara Głogowo + Osieczna x2 BMW Grupa Zachód 1. Noe + Ston --- Osieczna x2 2. BUBU + Czarna --- Osieczna x2 bez noclegu 3. Grzybek2520 + Monia --- Osieczna x2 4. Sebastian ----- Osieczna 5. Krychu B5S + Renia - Osieczna x2 6. Bawara + Karolcia --- Osieczna x2 7. Foka + Paula - Osieczna x2 bez noclegu 8. Zyga + Aga - Osieczna x2 bez noclegu 9. Seba'90 - Osieczna 10. Rafał - Osieczna bez noclegu 11. Nacia i Babsi i Młody- Osaka x3 12. Piter336 + Wiewi00ra - Osieczna x2 bez noclegu 13. Drakon90+Ewelinka i ekipa 14. mihau + iKetrin tylko Głogów 15. Maras + Magda --- Osieczna x2 bez noclegu 16. Pablo2233 + Olcia+... Osieczna nie wiem jeszcze czy z noclegiem 17. Grucha80-Osieczna x1 18. Michu + Olcia Osieczna X2 z noclegiem ful opcji 19. ShazzA Osieczna 20. robson + justyna -- Osieczna bez noclegu 21. Łysy25 -osieczna bez noclegu 22. Paulina + Olo - Osieczna z noclegiem 23. Janek 24. Szyszka 25. Prezes 26. Biały 27. Młody Janek 28. Ruski 29. Dawid 30. alszaf89 31. Robert 32. Adonai + Ada 33. TnT --> Głogów+Osieczna bez noclegu 34. Tarant-Srem Głogów 35.barti -śrem i mati głogów 36. Dziunia + Makata - bez obiadokolacji ale z noclegiem ;D 37. cukierasek + sebol - Głogów+Osieczna bez noclegu 38. Darek E36 Głogów 39. Irek E36 Głogów 40. luki9--- Osieczna bez noclegu x3 BMW Team Poznań 1. Heniu | Osieczna + nocleg 2. WRaK | Osieczna + nocleg 3. Szymek | Osieczna + nocleg 4. Daras | Osieczna + nocleg 5. Korba | Osieczna + nocleg BMW Klub Południe 1. Cuba, Aneta 2. majka 3. BLEKI & AGA 2x Osieczna W poniedziałek zamkniemy listy uczestników mam tu na myśli auta bo jesteśmy ograniczeni ilością miejsca tam Oczywiście będzie można się dopisywać do aut będących na liście jako pasażerowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 1.Noe + Hania + Ston --- Osieczna x3 2.Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 3.jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 4.ChriS + Madzia --- Głogów poki co 5.Forest - Głogów 6. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 7.Dawid + Marlena ---Glogow 8.dyziu i sandra --- głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzięki Dyziu... Coś się lista rozjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 pardom mesje:) niewiem dlaczego tak się stało ale poprawiłem:) 1. Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 2. jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 3. ChriS + Madzia --- Głogów pokico 4. Forest - Głogów 5. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 6. Dawid + Marlena ---Głogów 7. beaver79 + Junior - Głogów 8. dyziu i sandra --- głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 1. Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 2. jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 3. ChriS + Madzia --- Głogów pokico 4. Forest - Głogów 5. grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 6. Dawid + Marlena ---Głogów 7. beaver79 + Junior - Głogów 8. dyziu i sandra --- głogów 9. rush --- Głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dziś zamykamy wpisy na listy bmw_1 Można dopisywać tylko pasażerów , aut już więcej nie przyjmujemy na ten spot happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 mogę sie jeszcze dopisac do listy Maxbimmera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 pisz do Noe na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 pisz do Noe na priv no niestety... temat był dość długo żeby się zapisać. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kurna, mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania...Zmieniłem teraz dział w pracy i w piątek do 24.00 siedzę w robocie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 No to zdazysz sie przespac nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Forest dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 stary wez mnie nawet nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kurna, mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania...Zmieniłem teraz dział w pracy i w piątek do 24.00 siedzę w robocie :bag: Forest nie ma takiej opcjibmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kurna, mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania...Zmieniłem teraz dział w pracy i w piątek do 24.00 siedzę w robocie :bag: Co to jest do 24-tej ja będę schodził z nocki i prosto na spota :twisted: więc Forest nie rozmazuj się tylko widzimy się w Głogowie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 to i ja się przyturlam z Grześkiem 1. Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 2. jokeymiras --- Głogów a potem nocka na przepompowni 3. ChriS + Madzia --- Głogów pokico 4. Forest - Głogów 5. pawelo + grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 6. Dawid + Marlena ---Głogów 7. beaver79 + Junior - Głogów 8. dyziu i sandra --- głogów 9. rush --- Głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 można w razie czego zrzucić się na zlocik?? może uda mi się być akurat na ten weekend w PL wiem że lista zamknięta ale chciałbym w końcu za haczyć jakiś zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 dopisałem kamcia do listy bo wiem że wpadnie motorem na zlot i jak cos wjedzie ze mna na teren spotu usuwam rusha bo on leci na polnoc poludnie do krakowa jest duza szansa ze na miejsce rusha przyleci Przemo ma sie chlopak zmobilizowac :gril: 1. Aśka22+Pietrucha ---Głogów,Osiecznax2 2. jokeymiras + KAMCIO 3. ChriS + Madzia --- Głogów pokico 4. Forest - Głogów 5. pawelo + grzesiek2304+kamila+nikola --- Głogów 6. Dawid + Marlena ---Głogów 7. beaver79 + Junior - Głogów 8. dyziu i sandra --- głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi