TDSerek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam... sprawa wyglada tak... nie pokazuje mi ile mam paliwa wskaznik sie wogle nie porusza... zrobilem test zegarow i wskazowka idzie normalnie... czujnik w baku nie wiem wlasnie czy dziala ale ma przejscie jak podlacze miernik. nie wiem co moze byc nie tak jakies moze pomysly, nie wiem czy jakis bezpiecznik za to odpowiada...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ... nie pokazuje mi ile mam paliwa wskaznik sie wogle nie porusza... Może poprostu pływak się zawiesił - jak masz za co to zatankuj do pełna :wink: Nie pamiętam czy do tego wskaźnika był osobny bezpiecznik, raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 te wskazniki w e36 to nie najlepsza ich strona podobno. mi to dziala tak ze jak zatankuje prawie na np. 30l to spadnie mi do 15 w tempie przyspieszonym a pozniej jade ze wskazowka na 15l z 2 dni i po tym czasnie nagle spadnie do rezerwy i po chwili rezerwa sie zaswieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam... sprawa wyglada tak... nie pokazuje mi ile mam paliwa wskaznik sie wogle nie porusza... zrobilem test zegarow i wskazowka idzie normalnie... czujnik w baku nie wiem wlasnie czy dziala ale ma przejscie jak podlacze miernik. nie wiem co moze byc nie tak jakies moze pomysly, nie wiem czy jakis bezpiecznik za to odpowiada...??? sa dwa czujniki, mierzyles oba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam... sprawa wyglada tak... nie pokazuje mi ile mam paliwa wskaznik sie wogle nie porusza... zrobilem test zegarow i wskazowka idzie normalnie... czujnik w baku nie wiem wlasnie czy dziala ale ma przejscie jak podlacze miernik. nie wiem co moze byc nie tak jakies moze pomysly, nie wiem czy jakis bezpiecznik za to odpowiada...??? sa dwa czujniki, mierzyles oba?? Witka...sprawdzalem plywak po stronie pompki paliwa... czyli za pasazerem..jezeli jest drugi to nie wiedzialem buehue...jutro sprawdze...rozumiem ze w drugim wlaznie za siedzeniem kierowcy ...bo innej opcji nie ma..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 tak dokladnie za siedzeniem kierowcy jest nr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi