krzys271 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam wszystkich i proszę o pomoc auto dzisiaj zaczeło mi ciężko palić gdy jest ciepły silnik , jest też mułowate na benzyni i na gazie , może ktoś miał takie objawy to mi coś podpowie , uprzedzając odpowiedzi typu podłącz pod komputer to się wszystkiego dowiesz narazie nie mam takiej możliwości dopiero za kilka dni będę miał dostęp do kompa to wtedy go podepnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 odpowiedzi typu podłącz pod komputer to się wszystkiego dowiesz no niestety ale tak to właśnie wygląda. wstępnie obstawiałbym czujnik wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ...albo nawet wału podłącz pod komputer to się wszystkiego dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys271 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dzięki panowie za podpowiedź i bez kompa dowiedziałem się o dwóch możliwych przyczynach a z tego co wyczytałem na innych forach komp nie zwasze pokazuję błąd wałka lub wału . A tak mam taką możliwoś żeby to sprawdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wałka powinien pokazać,ale wału tak jak piszesz,nie zawsze pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wałka powinien pokazać,ale wału tak jak piszesz,nie zawsze pokaże dokładnie, dlatego sam komputer nie zawsze pomoże jeżeli nie ma odpowiedniego operatora który potrafi pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) jeżeli nie ma odpowiedniego operatora który potrafi pomyśleć to nigdy się nie dowiemy,co jest przyczyną Edytowane 30 Marca 2013 przez Bromba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Bromba to czemu nie powiesz podjechałbym z kompem i sprawdzimy Jeśli czujnik wałka auto słabo jedzie ciężko się zbiera. Jak ciężko odpala albo wcale to czujnik wału bynajmniej u mnie były takie objawy. Po wymianie dwóch czujników na ori wszystko chodzi jak ta lala bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys271 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 I już wszystko jasne , posłuszeństwa odmówił czujnik położenia wału . Po świętach się wymieni i dalej będziemy cieszyć się z jazdy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To są objawy które wskazują na 99%czujnik wału,wiem bo poleciały mi 2a razy i raz wałkauklon_bmwna 2a lata masz spokój:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To są objawy które wskazują na 99%czujnik wału,wiem bo poleciały mi 2a razy i raz wałkauklon_bmwna 2a lata masz spokój:oops: Nie bądź kolego takim optymistą, ja mam jeszcze oryginalnyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi