funbmwe36 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Mam do sprzedania(jeszcze cała)czyli wszystkie czesci do BMW E34 1.8 kombi/touring z grudnia 1993 roku .auto jeździ silnik i czała reszta sprawna. potrzebujesz części DZWON!!! możliwość wysyłki posiada -centralny zamek -el. lusterka - podgrzewane fotele - poduszki powietrzna - półkę na telefon.jak widac na zdjeciu - światła przeciwmgłowe - elektrycznie otwierany panoramiczny szyberdach - welurowa tapicerka - wspomaganie kierownicy - ochraniacz na narty - otwierana tylna szyba tapicerka i boczki w bardzo dobrym stanie jak NOWE potrzebujesz części DZWON!!! możliwość wysyłki 793 61 98 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) - półkę na telefon.jak widac na zdjeciu Dajcie mi jakiegoś moda lub admina na miły, bo jak widać gość chyba nie wie co pisze. Jasno wynika z ogłoszenia, że półki na telefon nie posiada bo na zdjęciu nic nie widać, no chyba że oślepłem... kuog P.S.: Przepaszam bardzo ale musze, odnośnie tego co leży w koszu. Gdyby gwint leżał u mnie w domu, a nie na aucie, pewnie też bym nie miał czasu na siedzenie na forum tylko głowkował co tu zrobić, żeby jak najszybciej zawitał w bumierze. I podoba mnie się ta konkretna reakcja Edyty. Edytowane 28 Marca 2013 przez Szpadyzor71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi