Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu kupiłem telestart t60 taki jak na zdjęciu (mieszczący się w klapce nad sterownikiem webasta), myślałem, że wystarczy wpiąć wtyczke w gniazdo które jest na płytce zrywając tą zworkę która jest nad gniazdem złożyć i cieszyć się z włączania ogrzewania na pilota, sprawa jednak nie jest taka prosta.

Po założeniu i zaprogramowaniu pilota wg. instrukcji webasto (wyjąć bezpiecznik od webasta poczekać 10s, wsadzić, wcisnąć przycisk off poczekać 3s, wcisnąć przycisk ON, poczekac 3s, i znowu OFF) BRAK REAKCJI!

Po zaprogramowaniu w NCS STANDHEIZUNG na Aktiv BRAK REAKCJI

Po zaprogramowaniu w NCS ZUSATZWASSERPUMPE aktiv STANDHEIZUNG_KONZEPT sh_high_ohne_sperrventil BRAK REAKCJI (w INPA wywalało mi błąd dodatkowej pompki obiegu, sparwdziłem i chyba jej nie mam więc odkodowałem)

Znalazłem jeszcze FERNWIRKEN_STANDHEIZUNG aktiv (pilot zdalnego sterowanie ogrzewania postojowego) i nadal nic

Koleś który mi to sprzedał twierdzi, że sprawdzał przed wysyłka i działa

Prosze o pomoc walcze już z tym od kilku tygodni i żadnych efektów. Ma ktoś jakieś sugestie co jeszcze można zrobić żeby ruszyło, i czy wogóle jest opcja żeby ruszyło?

Dodam, że mam e39 3.0d bez navi i mida

[ATTACH=CONFIG]24524[/ATTACH]

Telestart t 60

[ATTACH=CONFIG]24525[/ATTACH]

Pilot