Kamcio Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wczoraj chciałem otworzyć szyberdach, uchyliłem go (otworzyłem do góry) i już nie wrócił na dół. Myślałem, że zamarzł jak to miał w zwyczaju, ale dzisiaj byłem w samochodzie jeszcze raz. Chyba zepsułem krańcówkę, bo strzela po maksymalnym otwarciu się strzela w silniku (swoją drogą jak to naprawić) a dwa, że po przyciśnięciu szyberdachu prawie się zamknął, ale jest jeszcze szczelina (tylko po stronie kierowcy, strona pasażera chodzi bez zarzutów). Ktoś ma pomysł jak to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dobra doszedłem, prowadnice się zacięły i wyskoczyła linka od lewej prowadnicy z zębatki silnika. Ktoś ma pomysł jak bez zdejmowania podsufitki wyjąć zablokowaną linkę tak, aby z powrotem ją ustawić na zębatce silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Raczej będzie ciężko, przerabiałem podobny temat kiedyś w e34. A dla zasady nauczyłem się nie korzystać z szybra w zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Czyli sufit do zdjęcia i ręczne naciąganie linek po zdjęciu całego szyberdachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 U mnie akurat podwinęła się uszczelka i jej kawałek dostał się pod prowadnicę. Niestety sufit musiałem opuszczać. Na szczęście obyło się bez jego wywalania ze środka, bo z tym też jest trochę gimnastyki i zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi