Lijo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Hejka, Mam w swojej myszowatej luz na ośce wycieraczki przedniej pasażera. Działa normalnie. Chciałbym to zrobić żeby tego luzu nie było. I teraz moje pytanie jest następujące: Czy tam są jakieś tuleje prowadzące tą ośkę, które można dokupić czy też tulejki są częścią osłony plastikowej podszybia? Tu jest sam mechanizm ale nic poza tym RealOEM.com * BMW E46 320d windshield wiper system, LHD A tu sama osłona : RealOEM.com * BMW E46 320d Various mounted parts Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wydaje mi sie ze pekł ci mechanizm bo ja tak tez kiedys mialem ze prawa miala luz a lewa normalnie:D az całkiem sie zatrzymala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 a wycieraczki osadzone sa na czpieniu na frezie stozkowym moze tam Ci sie wytarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 luz na ośce wycieraczki przedniej pasażera.działa normalnie Kolego. 1. Jak by pękł mechanizm to wycieraczka by nie chodziła. 2. Jak by się wytarł wieloklin na oście to też by nie chodziła. lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 zobacz gosciu jak wyglada mechanizm wycieraczek w e46 a nie sie produkujesz nadarmo i to juz nie jest 1 przypadek a pozatym jak jestes taki madry to nie zakładaj postow tylko rob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 zobacz gosciu jak wyglada mechanizm wycieraczek w e46 a nie sie produkujesz nadarmo i to juz nie jest 1 przypadek a pozatym jak jestes taki madry to nie zakładaj postow tylko rob Bardzo merytorycznie i sensownie wytłumaczyłeś że masz rację :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi