koko090681 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 panowie i panie ,może mi ktoś coś powiedzieć na temat poszerzenia błotników ? gdzie co i jak można zrobic żeby poszerzyć je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mamy u nas w klubie taką maszynkę do poszerzania nadkoli tylko nie wiem kto by to potrafił zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) ja wogle nie mam pojęcia jak to się robi -trzeba coś ciąć spawać naciągać itp. ????? chyba nie robią tego w ten sposób :lol: a tu takie coś -ale o ile się to poszerzy Edytowane 24 Marca 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jokeymiras (z Polkowic) robił nadkola u Ducha w Brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 dzieki Forest -dzisiaj przetarabanie do ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 heh sprawa już wstępnie załatwiona:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi