Fuji71 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 widzę Fuji , że silniczek dotarty Po czym tak sądzisz?:4: jak ja żałuję, że tego nie widziałem Żałuj, żałuj Szacun dla niektórych, że na takiej glebie dają radę jeździć po naszych pięknych drogach. Wystarczy rozglądać się na prawo, lewo i być cały czas w gotowości do hamowania:mrgreen: Ja akurat na Rakietową podniosłem 3cm P.S: Fuji71, masz te zdjęcia w większej rozdzielczości może? Tak, mam. Zapodaj maila na PW i napisz które foty chcesz to jutro Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Taki filmik wyszedł z tego [video=youtube;Qx0WmbLPR6s] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jem bułkelolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Otwarcie sezonu a laski w śpiworach biegają ??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 to nie śpiwór tylko koc z ikei za 5.99 :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Rush, smacznego:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawara3 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fajno fajno atmosferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Świetny filmik , ciekawie nakręconyuklon_bmw Kosa autko śmiga że hej , widać że moc jest z tobą bmw_1Ciekaw jestem czasów przyspieszeńpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Rush, smacznego:lol:. dzięki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi