Pako_83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Rownież dziekuje za spotkanie, fajnie było z Wami pogadac i przegonić troche auto po torze. Dziękuję za ciepłe przyjęcie pomimo braku śmigła na masce :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki za spotkanie było mega super .Fajnie Renatko ze byłaś z nami a jeszcze lepiej ze pomału wracasz do zdrowia foty super :-P i na końcu nawet Dyżiu zapalił gumy nie zważając na swoje piękne felgi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki za miłe spotkanie:) Julce też się podobało choć trochę zmarzla i dopytuje o następny zlot/spot:) Super Renatko, że zaszczyciłas nas swoją obecnością Cieszę się, że wracasz do zdrowia:) Zatem jeszcze raz dużo zdrówka! Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawara3 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzieki że mogłem z Wami dzisiaj byc na otwarciu sezonu-pogoda niedopisała ale było rewelacyjnię nawet grile grzały-chetnie do Was przyjezdzam bo podoba mi się u Was no i do zobaczenia u Nas w Gostyniu-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja również chciałem podziękować za spotkanie a szczególnie Mirasowi że chciało mu się tłuc po mnie bmw_1 Dzięki wielkie i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Rowniez podziekowania za miel towarzystwo. Rowniez musialem wczesniej splywac bo mialem imieniny tesciowej. Zabawa super, i bardzo fajnie ze Renia mogla do nas dolaczyc, widac ze zdrowko jej dopisuje Serdecznie pozdrawiam i do nastepnego :) ..tak BTW, Lijo, jak tam czasy ze stopera? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 również dzięki spotkanie jak zwykle w fajnej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krychu B5S Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziękujemy za mile spędzony czas z Wami po długiej przerwie . Pogoda mimo że nie sprzyjała to i tak nie zdołała popsuć nam dobrej zabawyhappy_bmw:grill::drunk: Cieszymy się że mogliśmy choć trochę wspomóc Dom Dziecka w Oławie:) Renia dziękuje Wam za miłe powitanie , jest szczęśliwa że mogła sama podziękować za okazane sercebmw_2 Trochę zdjęć: Do zobaczenia w Gostyniuhappy_bmw:bmwsexemofg3: Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Krychu B5S 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Chodź było zimno to atmosfera była gorąca , dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 My również dziękujemy za miłe spotkanie! Ja tam nie po brylowałem tym razem w towarzystwie ale ogarnialiśmy tor Wielkie podziękowania dla Piotrka z czarnego compacta za pomoc przy ogarnianiu toru i za konsultacja merytoryczne dotyczące trasy. Oczywiście podziękowania dla Pit3er'a i Dyzia za pomoc z oponami, Staszka i Galone za pomiary i wypuszczanie aut.uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Nie wszystkie przejazdy były mierzone bo był na początku tylko 1 stoper A tu czasy przejazdów: Kosa 1:01:17 Woz 1:01:97 0:59:46 Fuji 1:08:32 1:06:66 1:05:32 1:06:02 Hall 1:06:11 1:04:47 1:06:84 Panski 1:07:27 1:07:09 1:05:69 Jaskier 1:05:47 1:04:89 Krzysiek 1:02:23 1:04:68 Piotrek 1:04:90 1:04:12 Pszemo83 1:02:12 Na następny zlot na rakietowej zamówimy piękne słoneczko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wlasnie. Podziekowania za ogarniecie tematu z torem oponami i ogolna organizacja. Z tym czasem to mnie zasoczyles. Przy braku jakiejkolwiek trakcji zajefajnie wyszlo :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To kilka zdjęć na próbę, jak się uda wrzucę kolejne... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Muszę tak na raty, bo tracę łączność z forum... zatem proszę o cierpliwość i wyrozumiałość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zazdroszcze... Nan nadzieje, ze na kolejnym spocie nas niezabraknie tym bardziej, ze mam 2 komplety do upalenia. Moge sie podzielic z kims Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 cd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jakość może nie powala, ale dobre i to. Zapomniałem naładować baterię w aparacie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzieki wszystkim za fajne spotkanie. Następnym razem będzie już na pewno duzo cieplej... Dziękuje też wszystkim za miłą atmosferę w czasie jazdy po torze. Troszke łysawe zimówki traciły przyczepność :4: a co do mojego błotnika, kolega blacharz dziś widział i zdecydowanie stwierdził - "bez problemu wyklepie się". Za tydzien nie bedzie śladu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Miło było się spotkać po tak długim czasie mojej nieobecności na forum Szkoda tylko, ze tak zimno było. No ale mam nadzieję, że następnym razem na torze zagoszczą krótkie spodenki. P.s. Czy w tym miesiącu będzie organizowany night ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 P.s. Czy w tym miesiącu będzie organizowany night ? Kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fuji71 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Po czasówkach widać kto wprawiony w bojach Żałuję, że amortyzator padnięty i przy skręcie w lewo praktycznie miałem zerową przyczepność, ale i tak warto było:mrgreen: Tak jak obiecałem, niżej parę fotek Niestety mój aparat nie ogarnia takiej pogody i w ciemnościach trzeba ustawiać duże iso, przez co jest takie ziarno, ale zawsze coś Nie wiem czemu, ale foty mi się pomieszały na imageshacku a nie chce mi się ich segregować, więc wrzucam tak o... Zaraz następna partia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Uffff koniec :mrgreen: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 widzę Fuji , że silniczek dotarty jak ja żałuję, że tego nie widziałem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_E-30 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Również dzięki wielkie za fajnego spota. Macie nieźle wychuchane te furki. Szacun dla niektórych, że na takiej glebie dają radę jeździć po naszych pięknych drogach. Trochę polataliśmy, trasa fajna, dość wymagająca, a takie lubię. Dużo nauki, choć wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia i zawsze jest "za krótko", ale jak to mówią na dobrej zabawie czas leci 2x szybciej. Była co prawda mała przygoda na torze, ale na szczęście obyło się bez strat. Na letnich 225/50/16 przód powinien zyskać więcej przyczepności. Podsumowując: dobry trening. P.S: Fuji71, masz te zdjęcia w większej rozdzielczości może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Szacunek za spocikbmw_0 atmosfera jak zawsze - lepsza od pogody :mrgreen:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi