Forest Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja jutro idę do pracy więc trochę się spóźnię, przyjadę od razu na Rakietową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jeżeli uda mi się ogarnąć pracę to też przyjadę na Redeco (może nawet wkońcu z żonką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na niektórych portalach piszą, że nie będzie padać, a na innych że będzie ale tylko delikatnie, więc źle nie będzie Za wstęp płacimy pod decathlonem, czy na miejscu przed wjazdem? a grill'e mogą świetnie działać jako mały podajnik wiosny. I jako ogrzewacz dla zmarźluchów żona zła że pamiętam o zlotach a o weselu nie Ale dlaczemu?pytanie_bmw Hehe:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jak sie z robota wyrobie to tez wpadne z rodzinka i moze na tor bymsie pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ej Dresiarstwo... kto bierze Grilla i kto jakiś wungiel itd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No właśnie ja mogę wziąć prowiant i coś do wytwarzania ognia ale potrzebuję jakieś palenisko bo moje uległo uszkodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja mam , ale mnie niestety nie bedzie pozostaje zyczyc udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja jutro idę do pracy więc trochę się spóźnię, przyjadę od razu na Rakietową. No ja też cisnę do roboty. ej Dresiarstwo... kto bierze Grilla i kto jakiś wungiel itd??? No ja grilla nie wezmę bo mój gdzieś się zapodział :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kurde, dzisiaj swoja impre z wami musze skrocic do okolo 17.30. Mam imieniny tesciowej i szczerze, myslalem ze beda pozniej. Wiec gdzies tak do 17.30 plus minus bede.. Lijo, odnosnie wczorajszej rozmowy, od 15 powinienem byc napewno.. Do zobaczenia dzisiaj ..aha, bym zapomnial, na kogo wypisac umowe? Zawsze wczesniej bylo na mordulca, ale dzisiaj go nei bedzie. Bede potrzebowal tylko imie nazwisko, adres zameldowania i pesel.. moze byc PW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Foresto będzie bez bagażu(czytaj żona, dzieciaki) bo aura pogodowa nie sprzyja byśmy spędzali tyle godzin na dworze- zwłaszcza że lekko przeziębieni jesteśmy. Mam nadzieję ze nastepnym razem się zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 jak sie uda mi ogarnąć auto to również będę + TOR jak zdążę podjechać do rodzinnej miejscowości po oponki do zjechania na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ..aha, bym zapomnial, na kogo wypisac umowe? Zawsze wczesniej bylo na mordulca, ale dzisiaj go nei bedzie Możesz wypisać na mnie. Wysłałem pw z danymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 konto usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 SIEMA, CZYLI JAK KTOS NIE BYL WCZESNIEJ NA INNYCH ZLOTACH TO NIE MOZE PRZYJECHAC? NA REDECO DZISIAJ POZDRO[/quotePrzykro nam ale niestety nie są zasady i regulamin :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja odpadam niestety. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja niestety ale też przez tą pogodę byłem dłużej w pracy, i zanim bym dojechał to byłoby już prawie po imprezie. Szkoda, ale cóż życie... Pozdrawiam Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie :dance: Mimo pizgawicy fajnie było się z Wami spotkać, pogadać i pospacerować Beatą po torze :-P Najbardziej cieszy mnie obecność Renatki. Ogromnie się cieszę, że wracasz do formy, DZIĘKI WIELKIE, że byłaś dziś z nami uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Mam nadzieję, że kolejny spocik będzie już przy minimum 15 stopniach :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie, Basia & Energy dzięki za dokarmienie :-P brrr do teraz mi zimno :lol: - szkoda, że sporo zapisanych osób nie dojechało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Również bardzo dziękujemy za spotkanie. Fakt trochę zimno jak na kwiecień, ale przynajmniej sezon grillowy uważam za otwarty:grill: Tak a propos, wszyscy napisali, że będą grillować a tu tylko 2 paleniska, ew może 3 :-P Nowa zawieszka w samochodzie można powiedzieć, że jest... Ładnie pachnie spaloną gumą To lubię:mrgreen: Pierwszy raz miałem okazję polatać Bumą w "bezpieczny" sposób, a nie na drogach publicznych. Co prawda tor kryje wiele pułapek, ale na szczęście obyło się bez żadnych wpadek Jutro zapodam sporo zdjęć, a trochę fajnych wyszło Pozdro i do zobaczenia następnym razem:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 widać fajnie było ehhh szkoda, że nie mogłem być ale buma miała operację heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja również dziękuję jak zwykle było superhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwDo następnego Najbardziej cieszy mnie obecność Renatki. Dokładnie jeszcze raz DUUŻŻŻŻOOOO ZDRÓWKA Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Energy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja także dziekuje, za spotkanie. Zmarzłem niemiłosiernie ale fajnie było. Dzieki i do nastepnego. Kilka fotków: :lol: https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/Redeco?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPvy3qP-iaGiKQ&feat=directlink 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzieki za spotkanie, w koncu trafilem z wolnym nastepnym razem mam nadzieje, ze bede juz moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Przylaczam sie do podziekowan. Niestety musialem sie szybko zmywac (sprawy rodzinne) ale zdarzylem pogadac i przeleciec killa razy po torze. Z zrzutki na wjazd oraz innych darowizn (podziekowania dla Reni i Krzycha) udalo sie zebrac 175 PLN na Dom Dziecka dzieki ! Renatko dzieki ze udalo Ci sie nas odwiedzic i jeszcze raz duzo zdrowka i do nastepnego spotkania. Nich usmiech nie znika Ci z twarzy Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 bardzo żałuję iż nie mogłem być razem z wami ;( niestety taka praca ... cieszę się, że świetnie się bawiliście :)bmw_2:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi