wicik Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja śmigam już 3lata na Febi, jet OK jeden mam założony siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wiadomo,że co oryginał to oryginał najlepszym przykładem są czujniki wałka i wału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jak padnie czujnik ABS w kole to świeci się i trakcja. Jakoś to ciulstwo jest połączone. Przerabiałem to u siebie. Wymień czujnik, skasuj błędy i ciesz się jazdąhappy_bmw. Drugi problem to może któraś rolka staje i powoduje duże obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi