DestroyerX Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Witam Mam na sprzedaż kilka częsci po rozbiórce mojej rozbitej e36 320i coupe. czesci mogą pasowac rowniez do innych wersji nadwozia - w razie co prosze pytac na PW Wszystkie czesci sa sprawne w 100%. Mozliwy odbior osobisty, w gre wchodzi wysylka glownie kurierem, drobne rzeczy poczta polska. Platnosci - tylko wplata na konto ! Jestem uczciwy ale jesli ktos ma niski próg zaufania moge rowniez wystawic czesci na allegro. 1. Półosie wraz z kołnierzami do dyfra po 30zł/szt 2. Piasta, zwrotnica + łożysko strona prawa i lewa 20zł/szt 3. NOWE białe kierunki DEPO z zarowkami 40zł/komplet 4. Tylna półka czarna stan bdb- (male uszkodzenia na brzegach ale malo widoczne) 30zł 5. Półeczka z zapalniczką 5zł 6. Pas bezpieczenstwa chyba prawy przód 15zł 7. 2 elementy układu chłodzenia prądnicy stan prawie idealny zadnych pekniec 40zł za całosc 8. Agregat ABS wraz z pompa hamulcową i zbiorniczkiem 50zł 9. Kolumna kierownicza 2 czesci 40zł 10. Sterownik wycieraczek i spryskiwaczy Wi-Wa Low II 20zł 11. Amortyzatorki, silowniki tylnej klapy 2szt 20zł/komplet 12. Pedały sprzęgła oraz hamulca + czujnik stop (stelaz) 40zł 13. Pedal gazu wraz z obejmą na kolumnę kierowniczą 15zł FOTO NA ZAWOŁANIE 14. Zaciski hamulcowe PRZÓD i TYŁ Zacisk + uchwyt zacisku (brak bolców, sworzni i sprezynek - czyli jak na foto) 25zł/zestaw na kolo (sprzedaje tylko parami na os) zdjecia pogladowe ponizej, na tył mam 2 komplety, przod 1 komplet 15. Drzwi prawe pasażera + el. lusterko M3+listwa drzwiowa+el.szyba (komplet wraz z samą szyba) + kompletna instalacja do podlaczenia. stan oceniam na bdb, drobne ryski na lakierze co jest normalne, zero rdzy. nie ma tylko tapicerki. kolor Lagunengruen metallic. cena do uzgodnienia (interesuje mnie za nie 150zl o ile kupisz wiecej ;p ) wysylka na palecie, odbior osobisty lub dowoz do 100km po uzgodnieniu 16. Wzmocnienie czołowe + belka poprzeczna. wersja bez klimy 30zł/calosc 17. Poduszka powietrzna 20zł 18. Schowek przedlift czarny, stan bdb 20zł 19. Tylna belka wraz z odbojami/mocowaniami 50zł 20. Sterownik, sensor poduszki powietrznej 35zł 21. Moduł komfortu 20zł ORAZ KILKA ZDJĘĆ Z DROBIAZGAMI WYSYPANYMI Z KARTONA, JESLI KOMUS COS PODPASI PROSZE ZAZNACZYC. ODDAM ZA BROWARA dorzucam także Belka poprzeczna, podpora skrzyni biegów - pasuje do wszystkich e36 i z3. cena 20zł Stabilizator tylny wraz z łącznikami e36 wszystkie wersje. cena 15zł KUPUJESZ W DETALU - CENY TAKIE JAK WIDAĆ, W HURCIE ZNIZKI !!! INFO GŁÓWNIE PW, OD 11-20 MOZNA DZWONIĆ 667-526-471 Edytowane 23 Marca 2013 przez DestroyerX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36 328 Karol Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam kupię włacznik świateł oraz szare listwy wewnetrzne przy progach masz moze cos z tych rzeczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestroyerX Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nie, tylko to co widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi