viaxx Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam właściciele podobnych beemek, moglibyście mi napisać jaką dokładnie macie prędkość na liczniku przy równiutkich 2000 obr/min na biegach 2,3,4 i 5 ? Pytanie kieruję tylko do tych właścicieli BMW E36 316i z silnikiem M40, którzy jeżdżą na fabrycznie zalecanym rozmiarze opon, tzn. 185/65-R15 lub 205/60-R15. Jest mi to potrzebne, bo trafiłem ładnie utrzymane BMW 316i które akurat zamiast obrotomierza ma zegarek. Jeżeli podacie mi dokładne prędkości przy rówych 2000 obr/min dla poszczególnych biegów to problem będę miał rozwiązany, bo na podstawie tego łatwo sobie obliczę prędkości przy każdych dowolnych obrotach. Z góry dziękuję wam za sprawdzenie i pozdrawiam. Tylko proszę was bardzo, spiszcie najdokładniej jak tylko możecie przy tych 2000 obr/min... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 poszukaj przełożeń skrzyni i mostu i tutaj możesz sprawdzić predkości: http://www.unixnerd.demon.co.uk/revs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi