kamilsuchy Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Pogrzebałem troche w bezpiecznikach i doszedłem do tego że listwa bezpieczników jest podzielona na kilka tak to nazwe "częśći"(w moim przypadku) tzn że poszczególne części sa zasilane innymi przewodami: --------------------------------------------------- Bezpieczniki 1 - 5 - czerwony (1) 6 - 12 - czerwony (2) 13 - 21 - zielony (3) 22 - 25 - czerwony (4) 26 - 30 - czerwony (5) 31 - czerwony z białym paskiem (6) 37 - 45 - fioletowy (7) I mój problem jest taki iż na "częściach" 4 i 5 nie ma żadnego napięcia i nie wiem skad te przewody ida żeby dojść co jest nie tak. Czy może wie ktoś? samochód e39 2.8 98r P.S pierwszy raz wrzucam fotki na forum wiec jeśli coś nie tak prosze o łagodne traktowanie;) Edytowane 18 Marca 2013 przez kamilsuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) coś mi nie wyświetla,czy o co biega w tym poście? EDIT: aaa,no to OK Edytowane 18 Marca 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsuchy Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 momencik cos mi kompa zwiesiło i linki z fotkami wywaliło;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 jak dobrze pamiętam to ze stacyjki po zapłonie, przerabiałem to samo tyle że z tą ostatnią "częścią" zasilaną fioletowym przewodem... rozbierz kostke stacyjki i wyczyść w niej styki (trzeba ją rozebrać na części pierwsze) powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsuchy Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ok spróbuje i dam znac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Grześ i Dirt - CKOS (Ci Którzy Ocalą Świat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ocalili nie jedną maszynę ze stajni Bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsuchy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Po wielu dniach szukania co jest nie tak znalazłem przyczynę... nie była to kostka stacyjki tylko "ukryte" bezpieczniki pod pod dywanikiem(dosłownie pod nogami pasażera) zasniedziały od wilgoci. Miałem szczelinę przy nadkolu którędy dostawała sie woda pod dywanik i "schrzaniła" mi wszystko. Pod nogami znajdują sie bezpieczniki które zabezpieczaja układy i listwe bezpieczników w schowku i nie tylko. Po wyciagnięciu dywanika i rozebraniu połowy samochodu(na sam koniec doszedłem co nie tak:P) znalazłem przyczynę teraz wszystko smiga tak jak należy p.s nie bede wstawiał zdjęcia jak te "ukryte" bezpieczniki wygladały bo sie każdy przestraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no niestety z tymi bezpiecznikami pod dywanem panowie inżynierowie przesadzili... ostatnio też miałem tam zaglądać, ale na szczęście okazało się że nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 prawie jak komputer pokładowy pod dywanikiem kierowcy w VW I 100% fałwików do których się podłączam ma problem z centralnym - cały śnieg i woda z butów kierowcy idzie w kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 panowie a gdzie znajduje się bezpiecznik wentylatora klimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Są chyba dwa odpowiadające za klimę są nad tymi w schowku dostęp trudny.Ale ja obstawiam że wentylator padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Grześ i Dirt - CKOS (Ci Którzy Ocalą Świat) Jest ich wielukuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi