CrisELdi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam Szukam informacji a raczej osoby doświadczonej która coś próbował wyciągnąć informacje z magistrali I-Bus Nie interesuje mnie jak wygląda obsługa przycisków bo to można znaleźć na googl ale informacje Np: -Jaki dystans pozostał do przejechania/paliwo -Ile pali -Temperatura na zewnątrz i wewnątrz -Czas jazdy itp. Nie rozumiem jak te dane mam wyciągnąć bo ich ogólnie nie ma na szynie czy muszę zapytać OBC aby wysłał te dane? Wiem że istnieje taki typ danych na szynie Zbudowałem Interfejs I-Bus na TH133 i działa .. uklon_bmwA do czego mi to potrzeba to właśnie widać na foto to tylko na razie demo działa wszystko navi media ale próbuje zintegrować go z samochodem .... Za wszelkie info wielkie dzięki.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi