koko090681 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 mam pęknietą pokrywe zaworów w swoim trupie ---jak to wpływa na pracę silnika? --wie ktoś cooś na ten temat ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wymień lepiej szybko na ori używkę bo szkoda silnika... Powietrze,kurz,woda itp tylko zaszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 jak wyżej no i olej też delikatnie będzie wylatywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jak to się stało że pękła Ci pokrywa zaworów? Przecież to nie jest taka prosta sprawa ją uszkodzić... Jak byś jej potrzebował to za tydzień na 99% będę miał taką na sprzedaż. Używka ale w doskonałym stanie, jak coś to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 byłem u majewskiego bo właśnie mi się olej sączy i powiedział że pokrywa pęknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 moze ktos sciagal pokrywe i zapomniał o jednej srubce:) ale oczywiscie jak koledzy pisza do wymiana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi