Kamcio Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja ogarniam chociaż raz zrobiłem błąd jak widać w tym temacie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kto coś robi to zawsze może się pomylić, ważne, żeby wyciągnąć wnioski a Ty to zrobiłeś. Wiesz jaki był błąd i pewnie już zawsze będziesz o tym pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja ogarniam chociaż raz zrobiłem błąd jak widać w tym temacie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Spoko A kiedy miałbyś czas się tym zająć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Masz numer do mnie na stronie w podpisie. Odezwij się to pogadamy Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzięki Kamcio za profesjonalne ogarnięcie tematów: -podłączenia multi-funkcji -wgrania polskiej wersji Navi -aktywację kilku dodatkowych funkcji bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Służę pomocą. Odezwij się do mnie wieczorem bo nie miałem jak odebrać wczoraj PS. Co do montażu tempomatu w M43 znalazłem konkretną instrukcję, ale jest z tym dużo zabawy niestety :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi