elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jestem byłym właścicielem takowej "beemki" i musze się pochwalic, iż osiągnąłem najniższe spalanie 12l/100km, ale długo nie wytrzymałem. PS. Nie mogę spac po nocach, że ją sprzedałem, zostały tylko fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 hehe troche temat nie na miejscu, jesli ja sprzedales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 coś mi tu śmierdzi podobnym tematem jak z wirtualnym posiadaczem e32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 @pawelo nie mam jak ci tego udowodnic, ale z resztą jest to mało ważne tylko moge ci zdradzic, ze otrzymywałem zaproszenia na zlot w karpaczu, a w zamian za to, ze przyjade, zarząd tego klubu oplaci mi nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No to spoko, że chcieli Ci zasponsorować tylko powiedz mi jaki jest sens wrzucania galerii ( wyglądającej jeszcze byle jak ) byłego auta na Wrocławie forum skoro jesteś z nad morza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 A ja z jeszcze dalej.... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 oj Jabol, ale Namysłów też blisko :lol: Chodzi mi po prostu o ideę takiej galerii, a raczej jej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 oj....Buma Design -> czyli zdjecia naszych Beemek...a ta już nie jest twoja,o to tylko wszystkim chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie ma problemu, jeżeli administratorom nie bedzie sie podobac to post usuną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Podasz VIN tego auta i powiesz w jaki rejon kraju ją sprzedałeś ? E31 Klub Polska próbuje ustalić liczbę ósemek w PL . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Auto zostało sprzedane w Słupsku, a VIN możliwe, że znajdę to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kupiłeś w Poznaniu bo tablice PO ? vin na pewno masz w umowie kupna-sprzedaży , możesz podesłać na PW lub tutaj. Może jeszcze gdzieś istnieje ta ósemka i uda się ją zidentyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie no Bio smieje sie. Tez uwazam skoro gosc niw ma furaka to po co galeria, ale skoro to 850 to warto poogladac bo niewiele ich jezdzi. U mnie gosc mial ale zamienil na 645 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 numeru VIN niestety nie jestem w stanie podac, ale z tego co wypytałem sie na forum BMW Słupsk, BMW jest ozdobą garażu, poprostu auto stoi w garazu i jest nie jezdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tez uwazam skoro gosc niw ma furaka to po co galeria, ale skoro to 850 to warto poogladac bo niewiele ich jezdzi. Like it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 @pawelo nie mam jak ci tego udowodnic, ale z resztą jest to mało ważne tylko moge ci zdradzic, ze otrzymywałem zaproszenia na zlot w karpaczu, a w zamian za to, ze przyjade, zarząd tego klubu oplaci mi nocleg. Ktorego klubu ? Po drugie temat do kosz skoro nie jestes wlascicielem... Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 @Kosa, klubu z Wrocławia, a rok to jakos 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwwis Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Truliście dupe, zebym przyjechal na jakis zlot, nie bylem w stanie, dodałem fotki. Chcecie to usuwajcie temat, poprostu chcialem pokazac Wam swoją byłą maszyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Truliście dupe, zebym przyjechal na jakis zlot, nie bylem w stanie, dodałem fotki. Kolego chyba ci sie kluby pomylily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ktos z zarzadu trul Ci dupe? Mozesz podeslac nicka na PW? Nie pamietam zebysmy komus chcieli oplqcac nocleg. Co do auta cielawe ale obecmy wlasciciel moglby soboe nie zyczycz na wklejania fot jego auta. Dlaczego tego nie zrobiles jal bylo w Twoim posiadaniu. Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi