Cinek84wro Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Panowie i panie szukam pomocy we wroclawiu tzn mechanika który zdjagnozuje mi problem z moja kochana bunią .... ( u tych co bylem wymyslaja cuda) Auto na zimnym odpala jak chwile pokrece a na cieplym jest oki ..... Mechanik powiedzial ze pompa paliwa. Szukam jakiegos warsztatu gdzie pracuja konkretni ludzie ktorzy maja pojecie o Bmw i jego dolegliwosciach Edytowane 11 Marca 2013 przez Cinek84wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ( u tych co bylem wymyslaja cuda) ja już się przyzwyczaiłem do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Po pierwsze zmien nazwe tematu i napisz z czym problem. Po drugie jakiego mechanika potrzebujesz ? Elektryk, blacharz, lakiernik ? niejestesmy wrozkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jak chcesz to mogę okiem rzucić na twój problem.. tylko powiedz co ci dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi