Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Oferta - BMW 320 - DO SPRZEDANIA BMW 320D 150KM COUPE 134tyskm AUTO SPROWADZONE Z FRANCJI NA KOŁACH, W BDB STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM, BOGATE WYPOSAZ

Byłem dzisiaj oglądać auto. Ogólnie w dobrym stanie. Przebieg 156 tys! Była niby lekko bita lewe nadkole lampa lewa no i maska wymieniana. Znalazłem jeszcze inna szybę przednią a o tym mi nie powiedział. Wytłumaczeniem było że przez kamień pękła.blacharka została zakupiona w tym samym kolorze i nie widać różnicy. Jest jeden problem. Ma lekkie bicie w lewym przednim kole(pewnie krzywa felga lub opona w złym stanie, bo nowe nie są-sprzedawca tak tłumaczył) i ściąga auto na lewo(tłumaczył się że źle ma ustawiona geometrie kół) ok z tym się zgodzę. ALE. Cały czas się świeci trakcja i nie da się włączyć jej. Tłumaczył to tą geometrią. Czy to prawda??? Sprzedawca ma naprawić geometrie kół i wówczas znowu pojadę oglądać. w tyg. jadę oglądać drugie auto :beta:

Oferta - BMW 320 - Autko z ORGINALNYM przebiegiem z możliwością sprawdzenia w ASO BEZ DODATKOWEGO WKŁADU FINANSOWEGO dodatkowo ALUFELGI z oponami le

co o tej powiecie ? na przebieg nie przywiązuje wagi bo wiadomo...

Edytowane przez trafan21

Hej, na zdjęciach auto prezentuje się fajnie. Komora silnika masakra - a myślałem, że ja mam brudno. Gość pisze, że ma felgi z oponami 245/40 R17, jeśli to te co na zdjęciu to fabrycznie takie oponki były tylko z tyłu z przodu natomiast 240/45. Skóry to ja też tam nie widzę :)

szkoda tylko, że żadna z nich nie ma xeńca, a to już sporo , a tłumaczenie, że ne można włączyć trakcji, bo jest to spowodowane zrębaną geometrią to coś tu gostek przesadza, jak jesteś napalony na furę to proponuję zabrać ze sobą ze dwie fele z oponami i podmienić przed jazdą jeśli bije przód i jest to spowodowane złymi felami

Pierwszy samochód widywałem już na allegro w roku 2012 kiedy sam szukałem samochodu. Nie wiem jakie masz podejscie do tematu, ale jak mnie coś niepokoi, a tutaj nie jest to tylko jedna rzecz to odpuszczam. Zwłaszcza, że rynek wtórny roi sie od e46.

Do drugiego z Jelcza miałem jechać. Nie pojechałem bo mam znajomych którzy sprowadzili mnie na ziemię, że 35 tys. to chyba jednak trochę za dużo. Oczywiście zależy od człowieka. A co do samego samochodu. Stoi w ogłoszeniach od września 2012. Widziałem na mobile.de i allegro, jeszcze na letnich zdjęciach za 39 tys. Z rozmowy telefonicznej niby ok, ma jakąś rysę (taką wgłębioną w lakier) na którymś nadkolu (mam nadzieję, że o tym się dowiedziałeś)

Edytowane przez szocha1991

Ta druga z Jelcza sprzedaje sie od zeszlego roku. Stoi na wylocie z JL na Olawe z karteczka sprzedam. Niemialem mozliwosci stanac i obejzec ale wizualnie ok. Mimo wszystko na ogledziny auta za taka kase proponuje wziasc miernik lakieru + komputer.

Kumpel ją oglądał. Jest blacharzem i lakiernikiem. Omijać z daleka.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...