Kamcio Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kamcio a od kiedy Ty masz e39? Od jakiś 6-7 miesięcy, ale projekt jest chwilowo jeszcze "tajny", więc ujrzy światło dzienne mam nadzieję do końca stycznia :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 projekt jest chwilowo jeszcze "tajny", więc ujrzy światło dzienne mam nadzieję do końca stycznia Szykuje sie pogromhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 skryty - wyjedzie razem z niedźwiedziami na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pokaż Kamcio srebrną strzałe bo jesteśmy ciekawi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Przestać spamować, bo wujek Forest posypie bany, prace są na wykończeniu, więc niedługo powinna się ujawnić galeria, kto poczeka nie pożałuje lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 bmw_3bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 bo wujek Forest posypie bany Komu? Podeśli pw, SMS luib wyślij list :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 do auta o którym mowa najlepiej by pasowało wysyłanie informacji o banach poprzez znaki dymne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Można próbować Plastidipem pomalować ale trzeba będzie co jakiś czas poprawiać. Ja ostatnio oklejałem w M5 boczne wloty powietrza folią 3m. Wyszło super i na razie się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja pomalowałem nerki w zeszłym tygodniu plastidipem. Polecam, łatwo szybko i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi