xianoss Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam, podczas mojego ostatniego grzebania w samochodzie, w bagażniku znalazłem takie oto urządzenie, co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 spisz numery i podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xianoss Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 no niestety zapomniałem o tym a już poskładałem bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 pierburg,pewnie coś do filtra węglowego,coś do systemu odpowietrzania zbiornika,tak obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xianoss Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 tak masz rację, znalazłem na necie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-bmw Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 moim skromnym zdaniem to jest elektrozaworek do sterowania klapą w wydechu bo masz 328 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xianoss Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 a do czego to służy? pierwszy raz o tym słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 moim skromnym zdaniem to jest elektrozaworek do sterowania klapą w wydechu bo masz 328 dokładnie to jest zaworek który otwiera wydech na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xianoss Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) no to wszystko jasne, w 320 tego nie miałem stad się zdziwiłem się co to jest, dzięki za odp Edytowane 10 Marca 2013 przez xianoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-bmw Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 kumpel miał 328 i mu wężyki wymieniałem, stąd pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 he,a jak to jest sterowane?czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-bmw Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 dme tym steruje w zależności od obrotów i obciążenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi