Pablo320 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania radio JVC KD-S7R. Radio w pełni sprawne. Na miejscu możliwość podłączenia o ile kupujący ma już przewody zasilania i głośnikowe podłączone do kostki (ewentualnie mam do niego kostkę która pasowała do bmw e36). Czarna ramka ma z jednej str wyłamany zatrzask (u mnie w aucie ramka trzymała się bez zarzutów). Do radia dodaje też ramkę montażową. Cena 75zł Poniżej dane techniczne: Moc wyjściowa: 40W x 4. Odtwarzanie CD. Pamięć sterowania dźwiękiem. Wyjścia liniowe. 1-bitowy przetwornik D/A. Bezpośredni dostęp do ścieżki (1-12). Odtwarzanie losowe. Powtarzanie. RDS. Tuner HS-II. Stacje: 18 FM + 6 MW/LW. SSM (dla FM). Wyszukiwanie. AFNS/PNC. Regulacja głośności dla źródła. Tłumik głośności. Funkcja Loudness. Regulacja basów/wysokich. Korektor iEQ. Poziom wyjścia liniowego: 2V. Zaciski wyjścia liniowego: 1. Wskaźnik poziomu głośności. Odłączany panel czołowy. Więcej zdjęć i info na maila, gg 4152622, tel 664907604. Edytowane 7 Marca 2013 przez Pablo320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi