gentlay Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 mam maly problem dalem ostatnio do mechanika swoja bemke na wymiane blotnika od strony pasarzera i problem w tym ze teraz klapa przednia jak ja podniose do gory sama opada jak temu zaradzic zaznaczam ze z dwoch stron mam zamontowane amortyzarory a z strony pasarzera przy amortyratorze jest cos w ksztalcie palca ale nie trzyma czy cos tam jeszcze powinno byc na amortyzatorze od strony pasarzera jest jeszcze plastikowa zaslepka i zalozony jest wezyk od spryskiwaczy brakuje czegos czy moze jest zly kont pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Myśle że poprostu amortyzatory padły albo ten mechanik takich potrzebował to podmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentlay Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 a jakies inne sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Hej, nie napisałeś o jaki model <bmw> chodzi - E 30 czy E 36. pytanie_bmw Poniżej masz dwie fotki jakie na szybko udało mi się znaleźć przodów E 36. Może coś tam wypatrzysz <bmw_2> Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 JA MYSLE ZE ALBO PODMIENIL ALBO COS POPIEPRZYL PRZY MONTAZU BLOTNIKA JAKIES KĄTY SILOWNIKA ITD. I MOZE DLATEGO OPADAC CHOC NIE POWINNA <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis.vp Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Sprawdz czy z któregoś nie wyciekł Ci olej. Ja miałem ostatnio taki przypadek. Jeśli tak to wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi