Lukass Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Trzeba było zajść do KFC...Zawsze idziemy tam na jakieś żarełko, jak wyszliśmy o 17.30 to widzieliśmy Twojego Bumera To musieliśmy się minąć bo pierwsze co poszedłem z Kasią pod KFC:P Bo myślałem, ze was znajdę No cóż, trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dzięki wielkie za spotkanie- jak zwykle było miło z Wami pogadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/2403201302?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIn9r52T3K6K_QE&feat=directlink fajnie było, dzieki.... Dyziu, twoja fela wymiata... Edytowane 25 Marca 2013 przez Energy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Felunek w Dyźkowej furce rozpieprza suty i tutaj nie ma co dyskutować. wg mnie Roty to najlepiej wyglądajacy felunek. Nie ważne czy jest wrzucony do nissana czy do Lexusa czy do beemki. Po prostu mistrzostwo! oczywiście garty. Przemo, nie wiem czy w końcu ogarnąłeś te błędy świateł? Miałem się zapytać ale wyleciało mi z głowy. Chciałem przeprosić za nasze spoźnienie, ale nasza beta poskładana została na 2h przez spotem. Zresztą gdyby nie Adam to podejrzewam że do teraz siedziałbym w garażu i jeszcze bym walczył z furą. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 pod Korona??? jestes pewny ze to mniewidziałes? Na rondzie między C.H Korona a stacją Orlen-ja robiłem rondo a Twoja E32 włączała się na to rondo:) Kolor się zgadza,felunek jak najbardziej,z nr rejestracyjnego zapamiętałem tylko DW....HP/HF. Pilnuj kluczyków bo nie widziałem drugiej takiej wychuchanej E32 o tym kolorze/tych felach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 dzięki za spotkanie wszystkim starym jak i nowym:) w końcu pogadałem sobie z prawie wszystkimi:) szlachta z 5er się ustawiła do fotencji:) Lucius/Ja/Siwek/Maris brakło jeszcze co prawda 2 generacji serii 5 ale i tak było Superuklon_bmw Przema Furacz wymiata.....wiem że się powtarzam ale ten kolor........... Siwek Felgi Super ale przód 2cm niżej a tył to już wiesz.... air ride dla ubogich jak to powiedziałeś hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja również dziękuję. Miło było was poznać. Do zobaczenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 wrzucam zdjęcia, późno, ale są Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us dzięki Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to tylko 4 bimery były ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie no, jeszcze Dyziek był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi