tazunio Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 siemka, nie wiecie gdzie we Wrocku moge dostac ukyrte wentyle (UKRYTE WENTYLE ZAWORY DO FELG ALUMINIOWYCH ALUFELG (2988650177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.), ewentualnie same adaptery do pompowania (____ ADAPTER ___UKRYTE WENTYLE ukryty wentyl CHROM (2972903712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Styl auto? Oni maja wszystko do kol to moze wentylki tez. Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 dostalem cynk, ze w norauto jest takie cos, jutro bede to zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 to zbacz i dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 a widzieli moje??? są króciutkie ,całe metalowe[skręcane od środka felgi],za zmontowanie kompletu opon na felgi +wentylki zapłaciłem 130 pln:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja miałem take wentyle w poprzednim aucie. Byłem zadowolony. Tylko jak założysz to zaślepek mocno nie dokręcaj bo potem w razie co będzie problem z odkręceniem. Dokręć tą końcówką do oporu i nie dociągaj bardziej. Mam komplet czeka na jakąś felgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeo Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Moje ukryte wentyle w e39 prezentują się bardzo fajnie Alusy trochę brudne ale liczy się wentyl a nie alus [ATTACH=CONFIG]31087[/ATTACH] Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Morfeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 też mam ale jak pisze Georgii lepiej mocno nie dokręcać u mnie już się końcówka wyrobiła teraz imbusem odkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jak dociągniesz za mocno zaślepkę i syfu złapie to potem możesz wcale nie odkręcić.Dlatego dokręć tylko palcami i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Matrix powinien miec u siebie. ogólnie Sprawdz jaka średnicę wentyla masz. Bo są chyba 11 i 7 mm jak dobrze pamiętam. Ja mam te mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 fajny patent muszę pomyśleć bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi