Nitro Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mam taki problem benzyna leje mi sie do oleju jka ktos wie co jest nie tak to prosze o jaks podpowiedz z góry dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 To intensywne zjawisko? pierścienie na tłokach pewnie popękały albo jakieś inne przecieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 KIEDYS COS CZYTALEM O JAKIEJS MEMBRAMIE KTOREJ PEKNIECIE POWODOWALO PRZECIEKI BENZYNY DO OLEJU <bmw_1> <bmw_2> [ Dodano: 9 Grudzień 06, 11:25 ] http://forum.maxbimmer.pl/topics19/ogromne-spalanie-paliwa-vt3115.htm?view=newest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 juz doszlem sam co jest grane wyciaglem w tryski i 4 wtrysk mi lał nie pezepalało bezyny i ciekla po tlokach w olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi