koko090681 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 chcę wymienić filtr paliwa w M54b25 -i nie wiem jaki zamówić żeby było ok -może ktoś wymieniał i mógłby mi pomóc w doborze ??uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To nie wystarczy podac rok auta czy tam vin nawet? pytam bo i mnie to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 w ten sposób to zrobiłem ale chyba cena troche duża Filtr paliwa/Regulator ciśnienia BMW 3' E46 325i Limousine ECE - Lista części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 BMW E46 Z3 FILTR PALIWA Z REGULATOREM CISNIENIA (3024627501) - motoAllegro na allegro jest taki o połowe ceny ,tylko czy to będzie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja wiem jedno. Nie kupuj Knechta w mojej 325xi nie działa regulator ciśnienia i są same problemy z tym filtrem. Bosch chyba szedł na pierwszy montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Też słyszałem ze knecht są niezbyt kompatybilne Polecam mann lub bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ten bosch co dałem wyżej bedzie ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ten bosch co dałem wyżej bedzie ok??? Taki właśnie do swojej kupuje ale nie testowałem go jeszcze więc się nie wypowiem co do jego jakości. Jak zamontujesz i pojeździsz chwile to daj znać jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 mam byc testerem ?hehe ok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja przetestowałem Knechta, więc teraz Twoja kolej na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 :drunk: my testujemy a inni napychaja kieszenie naszym sianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Kup filtr Knechta, nie jest tani, ale cóż. W dobrym sklepie jak podasz model, rocznik i wersję silnikową to Ci znajdą. Jak nie to kit z takim slepem. Nie kupuj żadnych Filtronów i Chińskich wynalazków. Nadają się one do filtrowania wody destylowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Kup filtr Knechta, Tomasso, czytasz to co piszemy czy masz to w du.pie? Miałem dobre zdanie o tej firmie do momentu aż użyłem ich filtra paliwa. Nie dość że wymieniałem go dwa razy to i tak nic nie dało. Dalej ciśnienie na listwie wtryskowej jest do kitu i trzeba go wymienić na coś normalnego, dobrego i sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a tak co do samej wymiany ,to trzeba cos kombinowac z tym ,czy po prostu wykrecam stary i wkrecam nowy?? no i chyba kupie jednak knechta tomasso :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tomasso, czytasz to co piszemy czy masz to w du.pie? Nie mam tego tam gdzie napisałeś, ale ja latam od lat na tych filtrach i mnie nigdy nie zawiodły, w przeciwieństwie do Boscha, którego nawet do starego sztrucla nie polecę. Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 młody zalozyl mana na razie ok 15tys i wszystko ok,2 litry benzyna 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 w przeciwieństwie do Boscha, którego nawet do starego sztrucla nie polecę Możesz to uzasadnić? Powiedzmy używałeś filtra paliwa Bosch z regulatorem ciśnienia i co było nie tak? W tych filtrach Knechta problemem jest właśnie regulator ciśnienia paliwa, który nie utrzymuje właściwego ciśnienia na listwie wtryskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja przetestowałem Knechta, więc teraz Twoja kolej na testy więc kupiłem w końcu filtr paliwa -zobaczymy co to będzie :lol: BMW 3 E46 320i 325i 330i MANN FILTR PALIWA WK532/1 (3123816845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi