misiek20023 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam, mam pytanko jak podciągnąć hamulec ręczny w BMW 520 e39?pozdrawiam i dziekuje z góry za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 pod skórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 POD MIESZKIEM OD RECZNEGO MASZ DWIE SRUBY I TO WSZYSTKO CHYBA ZE JUZ SĄ DO OPORU WKRECONE TO RACZEJ U MECHANIKA ALE U MNIE WYSTARCZYLO <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 a jak w e-36 coupe podciągnąc reczny bo go prawie wcale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Może tak sie zdażyć,że samo podkrecenie śrub przy mieszku nie wystarczy.Tak bylo u mnie.Okazalo się,że trzeba wymienic cale szczęki hamulca recznego i do tego tylnie tarcze bo ich czesc odpowiedzialna za reczny (bęben) też sie jakis czas temu skonczyla i po prostu nie bylo czym hamowac.Taka operacja kosztowala mnie 600 zł,ale za to teraz reczny łapie dość konkretnie.Miejmy nadzieje,ze w Twoim przypadku wystarczy podciagnąc linke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 też mam taką nadzieje.tylko że musze podłokietnik i wszystko rozkrecac,a nie bardzo czaje jak. z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi