Georgii Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Czyli dobrze robiłem czyściłem aż ten kawałek zaczął latać luźno w środku po poruszaniu całym krokowcem Polecam po czyszczeniu w benzynie czy nafcie jak to piszą ludzie aby popsikać trochę zmywaczem-odtłuszczaczem do środka aby nie było tam tłusto bo syf się szybko zbierze na nowo użyłem zmywacz valvoline w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 nie każdy ludź który trafi tu z netu jest tak ogarnięty....... no to jak nie jest rozgarnięty,to niech nie pcha łap pod maske,bo se przytrzaśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Sprostowanie do tematu mowa tu o odmie do benzyny silniki m52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No ale po co wymieniac separator jak mozna go umyc? Przeciez to tylko plastik Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No ale po co wymieniac separator jak mozna go umyc? Przeciez to tylko plastikWysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 no ale teraz poprę Dyzia:p,o odmie do czego mówisz??do benz czy diesla?bo w dieslu masz filterek,a w benz jest membrana,która po prostu naciąga się jak zużyty.....no psuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Aaa teraz juz wiem ze mowa o Pb a ja pytam o ON. :rolleyes: Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi