POLDAS Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Witam. Chętnie KUPIĘ Elementy wnętrza: - listwy przy uszczelkach, - tunel środkowy, - przełączniki podgrzewania foteli, - kierownicę, - gałkę z mieszkiem, - korbki szyb x2, Silnika m20: - blok b27 kpl, - dolot b25, - wtryski b25, - komputer b25, Koła: - opony 205-225/35-45R16 x2, - felgi borbet A 16/8-9 x2, lub wymiana za 16/10 x2 (mi się z przodu nie mieszczą może ktoś chciałby sobie na tył szersze wrzucić) Posiadasz coś z tej listy i chciałbyś to sprzedać dzwoń 518 583 987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDAS Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Szeroka lampa sedan: - halogeny, - ciemne lampy tył, - wlew paliwa, - nadkole prawe przód, - zapięcie pasa bezpieczeństwa przód, - lewy grill, - popielniczka tył, - silnik szyberdachu z wiązką, - lusterko mt 2, - dokładka przód najlepiej IS, - zderzak tył, wyższy, dołem zagięty do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 hej posiadam parę gratów do e30 min kierownicę oryginalną 4-ro ramienną korby też powinienem mieć kompa pd m20b25 musiał bym numery mieć bo jakieś 3 leżą zapięcie pasa na bank jest bo mam całą kanapę tylną wraz z fotelami przednimi od sedana kanapa tylna otwierana popielniczkę tył też mam lewy grill też na bank jest lusterka oryg 2szt prawa+lewa w białym kolorze el. tunel środkowy powinienem mieć ale w domu dopiero na weekend będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi