przemal Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Uszkodzony czujnik powietrza pobieranego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 nie,świece żarowe albo przekaźnik świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 hmm, a jak zdiagnozować poszczególne świece ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 żaróweczką,ale to dislowcy niech szczegóły ci podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 A coolant temperature to jest temperatura na wlocie do silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 jak zapalasz zimny to zaswieca sie kontrolka od grzania swiec lub komunikat ? mam ten sam błąd i jezeli informuje o grzaniu swiec to sterownik raczej ok - ja u siebie wymienie swiece to sprawdze czy blad sie pojawi dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 to jest temp płynu chłodz.,ale co?na tym screenie,podaje po prostu,jaka była temp przy wystąpieniu błędu,tak jak podaje też inne dane,kiedy wystąpił błąd,obroty,przebieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Komunikat oczywiście się zapala. Ok wymień i daj znać Ja błąd wykryłem przypadkowo, nie miałem i nie mam problemów z odpalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ok, wiem o co chodzi teraz. Myślałem że to temp powietrza zasysanego, a realna temp powietrza 3 stopnie i mi to nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi