TAZo666GM Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam. Zamówiłem sobie w serwisie BMW (DEX Lubin) filtr przeciwzakłóceniowy. Dzisiaj pojechałem go odebrać i dostałem coś takiego [ATTACH=CONFIG]24238[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24239[/ATTACH]. Rozebrałem z tyłu tapicerkę i zobaczyłem że mój filtr wygląda tak jak na tej aukcji: FILTR PRZECIWZAKŁÓCENIOWY BMW E39 X5 E53 F-VAT (3002122056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Nawet nie wiem jak go zamontować bo jest ponad 2x grubszy i nie ma mocowania. Nie będę też niszczył sobie maskownicy żeby go zamontować. Proszę o potwierdzenie, czy tylko takie już są w sprzedaży ORYGINALNE filtry? Czy serwis poleciał po najmniejszej lini oporu i sprzedał mi jakiś badziew za większe pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 bo ten co ci sprzedali,pasuje od e30-przez e46/39-do e93...i jest droższy a ten co masz jest tańszy i pasuje tylko do e39 i e53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 To mówiłem gościowi przez tel. że chcę do e39. A oni wciskają byle droższe co nie idzie w parze funkcjonalnością. Jutro podjadę jeszcze raz, zobaczymy co powiedzą. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no tak to jest,jak im numeru części nie dasz,teoretycznie ten i ten pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi