Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 34 VHAC, front load sensor short-circuit to ground Error frequency : 1 Error present Takie coś mi wyskakuje w ALSZ, xenon świeci normalnie. Co to może być? Błąd wskazuje na czujnik samopoziomowania na przednim wahaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Być może wtyczka się wypięła albo coś w tym stylu. Wejdź pod furaka i sprawdź. A nie świecą za nisko, bo ja jak raz miałem taką sytuację to świeciłem w ziemię przed autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wszystko wygląda ok jeśli chodzi o swiecenie. Miałem uszkodzone ramię tego czujnika ale to naprawilem i wczoraj przy okazji diagnostyki wyskoczył mi taki błąd.zerkne pod auto na wtyczki może faktycznie coś odpadło. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi