BaNdUr Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Siemanko:) mam pytanie a właściwie to chciał bym sie upewnić czy taki dyfuzor: DYFUZOR DOKŁADKA ZDERZAKA BMW E36 1991-00 TYŁ NOWY (3024506124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będzie napewno pasował to seryjnego zderzaka e36 coupe:) z góry dzięki za odpowiedź;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 bierz, koszt nie duzy jak nie bedzie pasowal to pogonisz dalej,albo jeszcze inaczej masz 10 dni na zwrot kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 nie wiem jak u ciebie w coupe ale ja mam turinga i nie było żadnego problemu z montarzek jakieś 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 pasuje i to nawet bardzo :drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dziękówa za pomoc:) Pozdro;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi