magnetx Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy jest gdzieś na forum kalendarz zlotów (spotów) BMW oraz wyznaczone miejsca na rok 2013r. ? Niestety nie znalazłem, albo ślepy : P Czy będzie raczej się to odbywać na bieżąco, spontanicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 kliknij na FORUM później zjedź na sam dół i tam są SPOTY tam możesz coś znaleźć ale takie spoty i zloty nie są planowane na rok z góry to klubowicze ustalają (tak mi się wydaje ) gdzie i kiedy co będzie narazie początek roku to jeszcze wszystkiego nie ustalono 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kalendarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Zaplanowane nadchodzące imprezy możesz zobaczyć na stronie głównej w prawej kolumnie - Maxbimmer BMW Klub - Kochamy Bmw e30 e32 e36 e39 e46 e60 i inne Możesz też sprawdzić kalendarz - Kalendarz Wszelkie dokładniejsze informacje na temat zlotów pojawiają się na bieżąco w dziale Spoty/Zloty - Spoty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboPama_pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Bardzo fajny wątek,dzięki za informacje jak i sam kalendarz imprez,zlotów. Bardzo mi się to przyda podczas seoznu letniego,któy zbliża się wielkimi krokami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi