danieltca Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) witam. czy ktos montowal takie ledy pod tablice rej. : LED DO REJESTRACJI BMW E46 4D SEDAN , TOURING (3041020127) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. jak to wyglada w dzien/ nocy i czy czasem nie wiocha?? i czy nie lepiej jesli chodzi o wyglad zamontowac zwykle slabsze ledy... Edytowane 20 Lutego 2013 przez danieltca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mam u siebie cos takiego. Efekt (jak dla mnie) fajny, w nocy nawet swiatla wstecznego nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jak dla mnie to za jasne troche a zwykłe ledy mi nie świeciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A po co taki hajs wydawać? Ja mam takie panele ledowe Panel Moduł Led 8 SMD 5050 T10 W5W C5W C10W G4 12V (2999105643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Efekt jest super a cena niewygórowana. Wcale nie jest za jasno. Po prostu wygląda to świeżo i tyle. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wcale nie jest za jasno wyraziłem swoje zdanie o tym a ty swoje dla mnie za jasno :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 psy łatwiej rejestracje zobacza kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 wyraziłem swoje zdanie o tym a ty swoje dla mnie za jasno :4: A ja nie wypowiadałem się w Twoim kierunku tylko doradzałem zainteresowanemu Pytał czy wiocha i dałem mu odpowiedź. Ot moja opinia w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 he he porażka, 139 za ledy???? opcja Jaro znacznie lepsza i bardziej opłacalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Widzę masz za dużo siana:4: kup sobie żarówaki z 8 SMD-kami za ok 14zł para i będzie Ci to tak świeciło [ATTACH=CONFIG]24176[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24177[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 według mnie bardziej do e46 pasuje standardowa zarowka do oswietlania tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Widzę masz za dużo siana:4: kup sobie żarówaki z 8 SMD-kami za ok 14zł para i będzie Ci to tak świeciło[ATTACH=CONFIG]24176[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24177[/ATTACH] masz zalozony klosz pod te zarowki na tych fotach?? bo u siebie zalozylem te ledy 8SMD i troche slabo swieca z kloszem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja kupiłem podświetlenie LED za 40 zł komplet i świecą naprawdę fajnie/jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Również jestem za tym,że opcja z panelem led jest tańsza i równie dobra więc po co przepłacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Moim zdaniem również opcja Jaro sporo bardziej gustowna i estetyczna, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi