mariusz13 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 to jest tak proste urządzenie dokładnie składa się z jedenastu ważniejszych elementów że wykrycie usterki jest bardzo łatwe wiedza i dwa mierniki wartości elektr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jak wcześniej pisałem, nie taki wilk groźny jak go widzą.Ale przyznam rację, że czasem regeneracja przewyższa koszty i wtedy trzeba podjąć męską decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 to jest tak proste urządzenie dokładnie składa się z jedenastu ważniejszych elementów że wykrycie usterki jest bardzo łatwe wiedza i dwa mierniki wartości elektr oj mariusz,są rzeczy które sie fizjologom nie śniły:-P,do czterech elektryków dawałem,jeśli dwóch pierwszych uważałem za partaczy,to dwóch ostatnich to wyższa półka,warci swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 no wierzę jakiś bies w tym altku siedział przeklęty był powiem tylko że to nadzwyczajna złośliwość rzeczy martwych musiała być na ogół awarie są łatwe do wykrycia i usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 no wierzę jakiś bies w tym altku siedział przeklęty był powiem tylko że to nadzwyczajna złośliwość rzeczy martwych musiała być na ogół awarie są łatwe do wykrycia i usunięcia hehe,szczerze ci powiem,że też tak myślałem,co tam może tak mieszać???w sumie nie wiem do dziś,ostatni elektr powiedział jedynie,że miał takie przypadki,coś tam tłumaczył,że go pali na wysokich obrotach,i pomoże .........pozostawienie obudowy,i wymiana reszty,w każdym bądź razie wiedział co gada,bo tak,najpierw(moge nie pamiętać kolejności:-P)zrobiłem standardowy remoncik,szczotki,tuleje,łożyska-miesiąc(ok tyle to trwało)siadł-regulator-padł-wirnik-padł-przewinąłem stojan-padł-już nie sprawdzałem co,kupiłem używke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 koledzy potrzebuje numer czesci z bmw dla szczotek do alternatora. Alternator Valeo. Posiada ktos taki numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 same szczotki raczej nie mają numeru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dokładnie nie mają szczotki są zespolone z regulatorem napięcia i występują jako jeden element tylko magicy w polsce sami wymieniają bo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi